Λαική Συσπείρωση Πάρου: "Μάλλον δεν έχουν καταλάβει..."

Πάρος

Η Λαική Συσπείρωση Πάρου εξέδωσε το  παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Η Πάρος παραδομένη χειρότερα από ποτέ στα προβλήματα της, με μια δημοτική αρχή που παρακολουθεί αμήχανα πόσοι ανεβοκατεβαίνουν στα καράβια, επιτελώντας με αυτόν τον τρόπο το «αναπτυξιακό» της όραμα και αναβαθμίζοντας όπως λέει, την ποιότητα ζωής των κατοίκων!!!

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος εξακολουθεί να θεωρεί το Δήμο κομματικό γραφείο του βουλευτή και πλέον υπουργού εργασίας Γ. Βρούτση, παραχωρώντας του τη δημοτική περιουσία (βάθρα, καθίσματα, μικροφωνική)  για τις προσωπικές προεκλογικές του ανάγκες.  Προφανώς ο Δήμος και πρέπει να στηρίζει και να διευκολύνει τη πολιτική δράση των κομμάτων (πλην των φασιστικών μορφωμάτων). Άλλο όμως αυτό και άλλο η στήριξη του κάθε υποψήφιου με στόχο την προσωπική του προβολή και εκλογή.

Αλλά ο Μ. Κωβαίος θεωρεί τον Δήμο και δικό του μαγαζί. Έτσι χωρίς να ενημερώσει την αντιπολίτευση αποφάσισε να πάνε σε ενημερωτική  ημερίδα για τη νέα νομοθεσία της λειτουργίας των δήμων με κάλυψη εξόδων και ημερήσια αποζημίωση(!) σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και νεοεκλεγμένοι που ακόμα δεν είναι δημοτικοί σύμβουλοι!

Αυτό είναι το ύφος της εξουσίας και το ήθος της συναίνεσης του Δημάρχου.

Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι κάνει σε κάθε περίπτωση μεγάλο λάθος."

Πάρος 12/7/19

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.