Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής δήμου Πάρου, στις 16/9/2019

Πάρος

Τη Δευτέρα 16/9/2019 στο δημοτικό κατάστημα Παροικιάς, θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή δήμου Πάρου στις 9 το πρωί,

για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής για τη χρονική περίοδο από 01-09-2019 έως 06-11-2021.

Θέμα 2ο Έγκριση δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερησίας αποζημίωσης του εκπροσώπου του Δήμου Πάρου στο 13ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές 2019» κ. Μικέ Λεοντή.

Θέμα 3ο Έγκριση δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερησίας αποζημίωσης των εκπροσώπων του Δήμου Πάρου για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο ψηφιοποίησης πολιτιστικής κληρονομιάς Euromed 2019.

Θέμα 4ο Έγκριση δαπανών μετακίνησης, διαμονής και ημερησίας αποζημίωσης του Δημάρχου του Δήμου Πάρου στην Αθήνα για προώθηση θεμάτων του Δήμου.

Θέμα 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη προσφυγών κατά αποφάσεων του Λιμενάρχη Πάρου περί επιβολής προστίμων.

Θέμα 6ο Έγκριση 3ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης«Μελέτες ωρίμασης μονάδας κομποστοποίησης Δήμου Πάρου».

Θέμα 7ο Επαναπροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αντικατάσταση ντουί, λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 8ο Έγκριση 1ου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια αργού υλικού(3 άλφα) για συντηρήσεις δρόμων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 9ο Έγκριση μελέτης, καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Βρεφονηπιακός Σταθμός Μαρμάρων νήσου Πάρου» και συγκρότηση επιτροπής για τη διεξαγωγή του ως άνω διαγωνισμού.

Θέμα 10ο Έγκριση 2ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας για την Παροικία του Δήμου Πάρου»

Θέμα 11ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2019 στον Ασωνίτη Χρήστο του Σπυρίδωνος για την εργασία «Παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 12ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2019 στην Ανώνυμη Εταιρεία Εφαρμοσμένων Τεχνολογιών και Μεταφορών Αποβλήτων με το διακριτικό τίτλο «WATT A.E.» για την εργασία: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων από τον οικισμό Νάουσας Δ.Κ. Νάουσας-Καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019» για την ΟΜΑΔΑ Β’ των εργασιών «Παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα οικισμών Δ.Κ. Νάουσας Δήμου Πάρου έτους 2019».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.