Τραγέλαφος στην κοινότητα Λευκών

Πάρος

Για μία ακόμα φορά τα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του κοινοτικού συμβουλίου Λευκών, ξεπέρασαν το όριο

, με αποτέλεσμα την αποχώρηση και καταγγελία από τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου.

Όπως είναι γνωστό η κοινότητα Λευκών κινείται σχεδόν αυτόνομα από τις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου Πάρου, δεν πληροφορεί για τις κινήσεις της τους πολίτες, δε δημοσιεύει από πριν τις συνεδριάσεις της, αλλά ακόμα χειρότερα δεν ειδοποιεί ούτε καν τους συμβούλους του χωριού. Σημειώνουμε ότι οι Λεύκες δεν έχουν εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Πάρου και τελικά, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ακολουθεί μία δική της πορεία.

Τα πράγματα έφθασαν στο απροχώρητο στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση (27/9/2019) του τοπικού συμβουλίου, όπου οι σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τα θέματα της συνεδρίασης λίγο προ της έναρξής της (η πρόσκληση συνεδρίασης έγινε τηλεφωνικά την ίδια ημέρα…) ενώ ο Νόμος είναι σαφής περί ενημέρωσης τους και δημοσιοποίησης της πρόσκλησης συνεδρίασης τουλάχιστον τρεις μέρες πριν.

Τέλος, η τοπική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Αφροδίτη Αλεξοπούλου-Παντελαίου, κατήγγειλε το γεγονός στον πρόεδρο της κοινότητας, Ιωάννη Κονταράτο, είπε να γραφτεί η διαμαρτυρία της στα πρακτικά και αποχώρησε.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.