Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου :Η χωματερή στο Ζευλάκι να κλείσει τώρα.

Πάρος

Με τίτλο :Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΑΡΧΗΣ… η Λαϊκη Συσπείρωση Πάρου καταγγέλλει την παράνομη καύση σκουπιδιών και καλεί τους κατοίκους της Παροικίας να αντιδράσουν... 

 

 "Πριν από 10 περίπου ημέρες καταγγείλαμε ότι το δημοτικό κτήμα στο Ζευλάκι της Παροικιάς, έχει μετατραπεί σε σύγχρονη χωματερή, που με πρόφαση το κάψιμο των κλαδεμάτων, καίγονταν μια σειρά επικίνδυνα υλικά για την υγεία των εργαζόμενων εκεί και των κατοίκων της Παροικιάς.

 

2019 1128 zevlaki 3

Τότε η Δημοτική Αρχή το απέδωσε σε πρωτοβουλία εργαζόμενου παρά τις αντίθετες εντολές, όπως λέει, που είχε δόσει η ίδια.

Σήμερα 28/11παρά τις διαβεβαιώσεις, στον ίδιο χώρο διαπιστώσαμε να καίγονται  βαμένα είδη επίπλωσης .

Με τα ψέμματα προσπαθούν να διαχειριστούν την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν οι ίδιοι με την αδιαφορία τους εδώ και πέντε χρόνια.

 

2019 11 28 zevlaki 2

Είναι ειρωνεία να διαλαλούν τη πρόθεση τους για νέο κανονισμό καθαριότητας, όταν οι ίδιοι οδηγούν με τις πράξεις τους τη διαχείριση των απορριμμάτων, στην προ 25ετίας κατάσταση με τις οκτώ χωματερές .

 

2019 11 28 zevlaki4

Τους καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά και καλούμε την Κοινότητα και τους κατοίκους της  Παροικιάς  να αντιδράσουν σε αυτή την κατάσταση οργανωμένα. Δεν είναι δυνατό να κάνουμε τους χωροφύλακες στην αναξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής .

Η χωματερή στο Ζευλάκι να κλείσει τώρα.

Πάρος 28-11-19

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.