Συνεδριάζει κατόπιν αιτήματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου» την Παρασκευή, 20/12/2019 στις 7μ.μ

Πάρος

Το δημοτικό συμβούλιο Πάρου θα συνεδριάσει κατόπιν αιτήματος των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου», την Παρασκευή, 20/12/2019 στις 7 το απόγευμα

στην αίθουσα συνεδριάσεών του για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την παροχή κινήτρων σε εργαζόμενους από ΟΤΑ ορεινών και νησιωτικών περιοχών.

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος έλλειψης αιθουσών – Κατάσταση φέροντος οργανισμού υπαρχόντων κτιρίων – Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση του Γυμνασίου Πάρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Κτηριακά προβλήματα - Φύλαξη αύλειου χώρου – Επισκευές και συντηρήσεις του Γενικού Λυκείου Πάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος έλλειψης αιθουσών – Κατάσταση φέροντος οργανισμού υπαρχόντων κτιρίων – Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς.

ΘΕΜΑ 5ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση – Προβλήματα αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μάρπησσας.

ΘΕΜΑ 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με:

Α) Ενημέρωση για τα πορίσματα της ημερίδας της 16ης Νοεμβρίου που διοργανώθηκε στην Πάρο και της εκδήλωσης της 30ης Νοεμβρίου που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Β) Συγκρότηση επιτροπής για την επίλυση του ιδιοκτησιακού των αρχαίων λατομείων και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και τη προστασία, ανάδειξη και αξιοποίησή τους.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.