Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου παρακολουθεί την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάρος

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου


με θέματα παιδείας (κτιριακές υποδομές - στέγαση των εκπαιδευτικών), εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

2019 07 31 laiki sispirosi parou

"Στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που προκαλέσαμε στις 20 Δεκέμβρη, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου αποτελούμενο από την προϊσταμένη Μ. Κούτλα και τους Σ. Σιφναίο και Ι. Ταϊρη, επισκέφθηκε την Δευτέρα 20/1 το Γυμνάσιο Πάρου. Μετά από συνεννόηση στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ. Ροκονίδας και η Πρόεδρος της Κοινότητας Παροικιάς Μ. Αργουδέλη. Παρών ήταν και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ι. Δρόσος.

  • Από τα προβλήματα συντηρήσεων-επισκευών, άλλα είναι δρομολογημένα και θα ολοκληρωθούν(π.χ. κουφώματα), ενώ άλλα(επισκευή υποστυλωμάτων, δοκών, πρεκιών κλπ ) θα αντιμετωπιστούν με μελέτη της Τ.Υ. στα πλαίσια του προϋπολογισμού του 2020.
  • Στη προσπάθεια αναζήτησης χώρου τοποθέτησης τριών προκατασκευασμένων αιθουσών ώστε να αντιμετωπιστούν οι άμεσες στεγαστικές ανάγκες του σχολείου, συμφωνήθηκε να μελετηθεί άμεσα από την Τ.Υ. του Δήμου η τοποθέτηση τους στον ακάλυπτο-αναξιοποίητο χώρο μεταξύ Γυμνασίου και Λυκείου.
  • Επίσης συμφωνήθηκε η κατασκευή ράμπας και η τοποθέτηση W.C. για της εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να αναγνωρίσουμε στην ΤΥ του Δήμου την άμεση ανταπόκριση, την ευελιξία της, τις εύστοχες προτάσεις για την αντιμετώπιση όλων των θεμάτων για τα οποία έγινε η επίσκεψη αλλά και για όσα αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, όπως επίσης  για την παρέμβαση στο διάδρομο από το 2ο Δημοτικό προς τις αίθουσες της «Απανεμιάς», που άμεσα θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Πάρος 26-1-20

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.