Κοινωνική δραστηριότητα της ΔΕΥΑΠ.

Πάρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ στηρίζει με κάθε τρόπο την τοπική Κοινωνία και τους Φορείς που εργάζονται γι’ αυτήν

 

27-01-2019 ΔΩΡΕΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ Η/Υ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΡΟΥ

 

2020 01 28 deiap4

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Πούλιος Γεώργιος και εκπρόσωποι των Εργαζομένων, σε υλοποίηση της υπ. αρίθμ. 156/2019 ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέδωσαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πάρου καινούργιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικό υπολογιστή, οθόνη, UPS κτλ). Η ΔΕΥΑΠ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για ενίσχυση φορέων που προσφέρουν πολύπλευρα στον τόπο μας.

28-01-2020 Η Δ.Ε.Υ.Α ΠΑΡΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, αναγνωρίζοντας την αξία του Κέντρου Υγείας και την προσφορά των Εργαζομένων του στο νησί μας και θέλοντας έμπρακτα να συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφάσισε να αναλάβει η ΔΕΥΑΠ την ανακατασκευή του πεπαλαιωμένου εσωτερικού δικτύου Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Θέρμανσης (Αρ. απόφασης 13/2019).

 

2020 01 28 deiap1 Σε συνέχεια και αντίστοιχης αίτησης της 2ης ΔΥΠΕ για παροχή βοήθειας, ανακαινίστηκαν δεκαπέντε (15) λουτρά και WC και αποκαταστάθηκε η λειτουργία τους, αντικαταστάθηκαν ελαττωματικά είδη υγιεινής, εγκαταστάθηκαν νέοι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, κυκλοφορητές θέρμανσης κτλ.

 

2020 01 28 deiap3 Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η συνολική δαπάνη καλύφθηκε από ίδια κεφάλαια. Η ΔΕΥΑΠ, μια μη κερδοσκοπική Δημοτική Επιχείρηση ανταποδοτικού χαρακτήρα,  θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο την τοπική Κοινωνία και τους Φορείς που εργάζονται γι’ αυτήν.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.