Τι έχει προσφέρει η πολιτεία στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας; | Του ΛΑΪΚΟΥ

Πάρος

Στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρει:

«…Σ' αυτό το μέτωπο κρίνεται ο πατριωτισμός της ευθύνης. Και εκεί δοκιμάζεται στην πράξη, και όχι στα λόγια, η κοινωνική αλληλεγγύη…Κανένα κοινωνικό οικοδόμημα δεν στέκει χωρίς το θεμέλιο της Υγείας. Και κανείς πολίτης δεν θα είναι καλά αν και οι γύρω του δεν είναι καλά…

…οι οπλαρχηγοί και οι πυρπολητές του καιρού μας είναι οι γιατροί κι οι νοσηλευτές. Οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες. Οφείλουμε να τους εξοπλίσουμε με τα πολεμοφόδια που σώζουν ζωές…Ο εθελοντισμός ριζώνει…».

Η γνήσια ανθρώπινη αλληλεγγύη και προσφορά της Παριανής κοινωνίας, για άλλη μια φορά, εκδηλώθηκε άμεσα. Δήμος, Σύλλογοι, Φορείς και απλοί πολίτες συνέδραμαν, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, με δωρεές στον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας ενόψει της πανδημίας.

Όλα αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί στο νησί μας. Οι κάτοικοι τα ξέρουν.

Εκείνο που δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής στους Παριανούς και τις Παριανές είναι η προσφορά της πολιτείας στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας του νησιού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Εκείνο που δεν έχει γνωστοποιηθεί είναι «Ο εξοπλισμός με πολεμοφόδια που σώζουν ζωές» σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού.

Για να μην λέγονται και γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, καλό θα ήταν μια επίσημη ενημέρωση για το τι είδος εξοπλισμού έχει παραλάβει μέχρι τώρα και τι πρόκειται να παραλάβει το Κέντρο Υγείας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για να μπορεί ο καθένας να κρίνει αντικειμενικά και με επίσημα στοιχεία το έργο της Κυβέρνησής σας.

Στην προσπάθεια αυτή κάλλιστα μπορεί να βοηθήσει η Τοπική της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΛΑΪΙΚΟΣ   

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.