Μετά από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου θα συνεδριάσει την Παρασκευή 26/6/2020 στις 7 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο.

Πάρος

Μετά από αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, έρχεται σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου το θέμα της ανάθεσης εξειδικευμένης νομικής υποστήριξης στην εκδίκαση της έφεσης, για το ακίνητο του κτηρίου της πρώην Αγροτικής τράπεζας στην πλ. Μαντώς της Παροικιάς.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/6/2020 στις 7 το απόγευμα, στον  χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ, κεκλεισμένων των θυρών, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 275/2018 απόφασης του Δ/Σ για δημιουργία βιωματικού πάρκου στο Αγροκήπιο Παροικίας της Κοινότητας Πάρου. Εισηγητής: Εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανάθεση εξειδικευμένης νομικής υποστήριξης στην εκδίκαση της έφεσης για το ακίνητο του κτηρίου της Αγροτικής

Εισηγητής: Εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου

ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για δημιουργία κτηριακών υποδομών δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. Εισηγητής: Εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου

ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις παροχές της παρ.1 του άρθρου 32 του Ν.4483/2017. Εισηγητής: Πετρόπουλος Παναγιώτης, πρόεδρος Δ/Σ.

ΘΕΜΑ 5ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για αξιοποίηση δημοτικών υποδομών για ανάπτυξη δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Εισηγητής: Πετρόπουλος Παναγιώτης, πρόεδρος Δ/Σ.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.