ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Πάρος

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του και στο νησί της Πάρου, καθώς μια γυναίκα νόσησε, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Πάρο είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Κέντρο Υγείας, πρόκειται για μια Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί.

Η ανακοίνωση του Κ.Υ.Παρου έχει ως εξής:

Επιβεβαιώνουμε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωναϊού στην Πάρο. Πρόκειται για Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί μας. Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό. Επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ. Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα,πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις.

«Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, το Κέντρο Υγείας επισημαίνει πως: «επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ. Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα,πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.