Μήνυμα του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Πάρος

Με την έναρξη του σχολικού έτους 2020- 2021, εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Πάρου, για μία καλή σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επίτευξη των στόχων τους.

Η νέα σχολική χρονιά ωστόσο ξεκινά κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του  covid-19, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τις ζωές και την καθημερινότητά μας.

Η υπευθυνότητα καθώς και η ανάγκη προσαρμογής όλων στα μέτρα προστασίας και πρόληψης καθίστανται επιβεβλημένα. 

Σε σχέση με τα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα, ο Δήμος Πάρου, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ, έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, με σκοπό να διασφαλίσει ένα υγειονομικά θωρακισμένο και ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον. Προχωρήσαμε για τον σκοπό αυτό σε απολυμάνσεις κτιρίων, προμήθειες αντισηπτικών, μασκών και υλικών καθαρισμού για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. 

Ως Διοίκηση, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα υπουργεία και τους ειδικούς, προκειμένου να συνδράμουμε την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και τους μαθητές σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Με τις σκέψεις αυτές, ας ευχηθούμε όλοι μας, το νέο εκπαιδευτικό έτος να κυλήσει ήρεμα, δημιουργικά, και πάνω απ’ όλα με υγεία!

Καλή σχολική χρονιά!

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.