Στο έλεος… των εργολαβιών οι δρόμοι στην Πάρο

Πάρος

Δύο χρόνια κοντεύουν από την προηγούμενη αποτυχημένη εργολαβία και ακόμα η ταλαιπωρία συνεχίζεται στον δρόμο από την Αγία Υπακοή Κώστου έως το σχολείο Μαραθίου. Δρόμος καρμανιόλα σε πολλά σημεία.

Η νέα περιπέτεια των δεκάδων οδηγών της Πάρου είναι η εργολαβία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την επισκευή τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου. Αφού τα συνεργεία του εργολάβου έξυσαν το οδόστρωμα από την παλιά άσφαλτο σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου -και ενώ, έπρεπε να στρωθεί αμέσως η καινούργια άσφαλτος-, εδώ και περίπου ένα μήνα έχει σταματήσει κάθε εργασία.

Η άσχημη αυτή κατάσταση βάζει σε κίνδυνο τους οδηγούς κυρίως των δίκυκλων αλλά  και όλους όσοι καθημερινά περνούν από αυτά τα σημεία.

Καθημερινά η εφημερίδα μας δέχεται παράπονα και διαμαρτυρίες συμπολιτών μας για αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και επιπλέων ζητούν μια υπεύθυνη ενημέρωση από τους αρμόδιους παράγοντες του έργου.

Είναι πολύ πιθανόν όπως μας έχουν δηλώσει κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να απευθυνθούν στις εισαγγελικές αρχές.

11.jpg

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.