Καλό ταξίδι Χρήστο! /του Δ.Μ.Μ.

Πάρος

Επειδή τα λόγια είναι φτωχά....αφήνω τον Δημήτρη να αποχαιρετήσει τον μεγάλο ΦΙΛΟ ΜΑΣ.  ΑΝΤΙΟ ΧΡΗΣΤΟ / Ν.Ρ.Λ.

"Έφυγε από τη ζωή πριν λίγα λεπτά ο τέως δήμαρχος Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης. Ο πολυαγαπημένος Χρήστος πολέμησε επί τρεις συνεχείς εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λάρισας, παλεύοντας με την ίωση του κορωνοϊού.

Αυτές οι τρεις εβδομάδες ήταν δραματικές, καθώς καθημερινά έρχονταν αντιμέτωπος με διάφορα άλλα προβλήματα, είτε με ιώσεις εντός του νοσοκομείου, είτε με επιπλοκές στα νεφρά του και πολλές άλλες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν και πληροφορούμασταν καθημερινά από την πολυαγαπημένη σύζυγό του, Άννα και άλλα άτομα του περιβάλλοντός του.

Ο Χρήστος είχε βρεθεί στη Διάβα Καλαμπάκας (τόπος ιδιαίτερης καταγωγής του) όταν η μητέρα του είχε αρρωστήσει βαριά. Εκεί ο Χρήστος ασθένησε από τον κορωνοϊό, ενώ η μητέρα του έφευγε από τη ζωή… Στη συνέχεια η σύζυγός του Άννα που είχε μεταβεί στη Διάβα Καλαμπάκας, εσπευσμένα τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Από εκείνη τη στιγμή και για τρεις ολόκληρες εβδομάδες ο Βλαχογιάννης ήταν στην εντατική βοηθούμενος από τα μηχανήματα για να είναι στη ζωή. Τα μεσάνυχτα της 24ης Οκτωβρίου και λίγο πριν το ξημέρωμα της 25ης ο πολυαγαπημένος Χρήστος, μας άφησε χρόνους.

Καλό ταξίδι φίλε μας καλέ, καλό ταξίδι…"

Δ.Μ.Μ.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.