Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Βλαχογιάννη

Πάρος

Αποχαιρετισμός στον Χρήστο Βλαχογιάννη από τα πολιτικά κόμματα

«Συλλυπητήριο μήνυμα»

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη, καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας, πρώην Δημάρχου Χρήστου Βλαχογιάννη, ενός ανθρώπου που εργάστηκε αθόρυβα και σεμνά στα κοινά της Πάρου κι υπηρέτησε με ήθος στην εκπαίδευση του νησιού μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του, στην σύζυγό του και στην κόρη του.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το θάνατο του Χρήστου Βλαχογιάννη 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποχαιρετά σήμερα με οδύνη τον πρώην Δήμαρχο Πάρου, Χρήστο Βλαχογιάννη.Ένας ενεργός πολίτης, με δημοκρατικούς αγώνες και μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη, υπηρέτησε επί τριάντα χρόνια από διάφορες θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το νησί της Πάρου.Ο Χρήστος Βλαχογιάννης υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Αποχαιρετούμε τον πρώην δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη, έναν άνθρωπο που άφησε για 30 και πάνω χρόνια το στίγμα του στα δρώμενα του τόπου μας. Υπήρξε σεμνός, έντιμος, αξιοπρεπής και συνεπής με τις πολιτικές του ιδέες στη βάση των οποίων πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια με την ενασχόληση του με τα κοινά της Πάρου από οποιαδήποτε θέση. 

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του, τη κόρη του και όλους τους δικούς του ανθρώπους για τον άδικο χαμό του.

ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ

Πάρος 25-10-20

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.