Ο αποχαιρετισμός ενός αφανή και σημαντικού κρατικού λειτουργού στην Πάρο

Πάρος

Ήλθε η στιγμή, όπου μετά από 11, σχεδόν, συνεχή χρόνια παρουσίας μου ως Προϊστάμενος του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου, αποχωρώ, κλείνοντας, υπηρεσιακά και βιολογικά, ένα μεγάλο κύκλο της ζωής μου, ανοίγοντας αμέσως, έναν άλλον, στον Αερολιμένα Καστοριάς, πλέον.

Φεύγω γεμάτος αισθήματα και συναισθήματα, από ανθρώπους, καταστάσεις και γεγονότα, με τη πεποίθηση πως κατά την παρουσία μου στο νησί, προσπάθησα να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν, από τη θέση που τάχθηκα, με αξιοπρέπεια, συνέπεια, και πραγματική προσπάθεια, με όλους μαζί τους καλούς μου φίλους, κυρίως και συναδέλφους, όχι βέβαια πάντα με τις καλύτερες των συνθηκών, με γνώμονα όμως, το καλό του Αερολιμένα και, κυρίως, του τόπου. Αν το πέτυχα ή όχι, δε θα το κρίνω εγώ.

Ευχαριστώ την Παριανή Κοινωνία, για την αποδοχή, τη στήριξη, τον σεβασμό, την εκτίμηση, αλλά και τη φιλοξενία, που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος πρόοδο στα πάντα και ειδικότερα στον Αερολιμένα, ελπίζοντας πως σύντομα θα αποκτήσει, επιτέλους, όλες αυτές τις υποδομές που αξίζουν στο νησί, για να εκπληρωθεί ο μεγάλος στόχος.

Σας αποχαιρετώ και σας ευχαριστώ όλους και έναν-έναν χωριστά, από καρδιάς και ελπίζω πως, κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Με τους προσωπικούς φίλους βέβαια, που απέκτησα εδώ, σίγουρα.

Καλές γιορτές και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, χαρές, δύναμη και προκοπή.

Κωνσταντίνος Λεοντίδης

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.