Ο δήμος Αντιπάρου συνεχίζει τις προωθητικές του ενέργειες στον τουρισμό

Αντίπαρος

Ο δήμος Αντιπάρου συνεχίζει τις προωθητικές του ενέργειες στον τουρισμό,

ενώ φροντίζει συνήθως να τον εκπροσωπούν σ’ αυτές φίλοι του νησιού που κατάγονται από τις περιοχές που φιλοξενούν τις εκθέσεις τουρισμού.

Τα μόνα έξοδα που έχει ο δήμος Αντιπάρου είναι η μεταφορά του εντύπου υλικού, ενώ σημειώνουμε ότι ο πρόεδρος της τουριστικής του επιτροπής, δεν έχει παραβρεθεί με έξοδα του δήμου (εισιτήρια, ξενοδοχείο, φαγητό, «εκτός έδρας» κλπ), σε καμία έκθεση!

Παραθέτουμε από τον δήμο Αντιπάρου το τελευταίο δελτίο Τύπου σχετικά με τις εκθέσεις τουρισμού:

«Στο πλαίσιο της έντονης και συστηματικής προσπάθειας για διεθνή προβολή του νησιού μας ο δήμος Αντιπάρου συμμετείχε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT MILAN 2020, 9-11/2/2020 και στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες 6-9/2/2020

Στην έκθεση της Ιταλίας τον δήμο Αντιπάρου εκπροσώπησαν η Rossella Ioppolo και Pessina Michela ενώ στo Bέλγιο, το νησί μας εκπροσώπησε η Μαργαρίτα Βιάζη και ο Βασίλειος Καλάργυρος.

Θα θέλαμε να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συνέπεια, το χαμόγελό και την ακούραστη παρουσία τους.   

(Το μοναδικό κόστος για τον δήμο μας ήταν τα έξοδα αποστολής του διαφημιστικού υλικού).

Ο δήμος Αντιπάρου θα εξακολουθήσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια εντός και εκτός συνόρων ώστε το νησί μας, να διαφημιστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων, απόλυτα ασφαλής και υψηλής ποιότητας προορισμός για επισκέπτες από κάθε άκρη του κόσμου».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.