«Μαζί για την Αντίπαρο» : ο Δήμος Αντιπάρου δεν πρέπει να παραμείνει θεατής

Αντίπαρος

 

 Με αίτηση ο συνδυασμός«Μαζί για την Αντίπαρο» προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου   κο Σωτ. Σκούρτηζητάει να συζητηθεί κατεπειγόντως το πρόβλημα της ρύπανσης από το ναυάγιο του "EXPRESS SAMINA" .


Το αίτημα έχει ως εξής:

¨"Κύριε Πρόεδρε,

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε δέκτες της ανησυχίας των συμπολιτών μας όσον αφορά την θαλάσσια περιβαλλοντική ρύπανση που παρουσιάστηκε στη περιοχή του ναυαγίου του «ΣΑΜΙΝΑ».

Πιστεύουμε ως συνδυασμός και ως εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ότι ο Δήμος Αντιπάρου δεν πρέπει να παραμείνει θεατής σε αυτό το πρόβλημα.   

Στο πλαίσιο αυτό με γνώμονα τη προστασία των κατοίκων, των επαγγελματιών, της τοπικής οικονομίας και της υγείας εν γένει της Αντιπάρου και σύμφωνα με τον ν. 3852/2010 άρθρο 67 παρ. 2,   ο συνδυασμός μας «Μαζί για την Αντίπαρο» και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον αποτελούναιτούμαστε όπως εισάγετε ως κατεπείγον προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα: «Θαλάσσια Ρύπανση του ναυαγίου ΣΑΜΙΝΑ» με παράλληλη ενημέρωσή μας  από το Δήμαρχο, επί της γενικής κατάστασης της ρύπανσης,  το εύρος επέκτασής της καθώς επίσης και σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων που έχει λάβει ο Δήμος Αντιπάρου για την αποφυγή περαιτέρω περιβαλλοντικών  επιπτώσεων σε βάρος του νησιού μας."

                          Με Εκτίμηση

                       Ελένη Αντ. Βιάζη 
 Επικεφαλής του Συνδυασμού  «Μαζί για την Αντίπαρο»

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.