> Ελλάδα

«Τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, με τον προπηλακισμό του πρύτανη, το μόνο που επιβεβαιώνουν είναι τον προβοκατόρικο ρόλο ομάδων που δεν έχουν καμία σχέση με τους φοιτητές, τους συλλόγους και τους αγώνες τους

Περισσότερα...

Σε αυστηροποίηση των μέτρων και στις «πορτοκαλί» περιοχές, όπως είναι η Αττική, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται σήμερα το πρωί και να ανακοινώνονται εντός της ημέρας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περισσότερα...

Στο Βόρειο Αιγαίο έχουν αναπτυχθεί πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, καθώς η Άγκυρα προχωρά βήμα - βήμα και με παράλληλες ενέργειες στην επιχείρηση δημιουργίας τετελεσμένων σε ολόκληρο το Αιγαίο,

Περισσότερα...

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, οι μαθητές που κρατήθηκαν επί πέντε ημέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την σύλληψή τους στο μαθητικό συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, σε μια ακόμη επίδειξη σφοδρής κρατικής καταστολής της κυβέρνησης απέναντι στους μαθητές που διεκδικούν το δικαίωμα στην μόρφωση και την υγεία τους.

Περισσότερα...

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ένας 14χρονος μαθητής του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, ο οποίος συνελήφθη την Περασμένη Πέμπτη για τη συμμετοχή του στο μαθητικό συλλαλητήριο που έγινε εκείνη την ημέρα. Σε μια ακόμη επίδειξη αυταρχισμού από την πλευρά της κυβέρνησης, ο μαθητής κρατείται για κακούργημα εδώ και τέσσερις ημέρες στη ΓΑΔΑ, λες και είναι εγκληματίας!

Περισσότερα...

«Αναγκάσαμε το υπουργείο να μας ακούσει» τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, για τη συνάντηση αντιπροσωπείας της με την υπουργό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.