> Ελλάδα

Ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας αποτυπώνεται σε έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με τους καταστηματάρχες να στέλνουν το μήνυμα ότι δεν αντέχουν άλλο lockdown.

Περισσότερα...

Τα πανεπιστήμια επί ένα χρόνο παραμένουν κλειστά. Υπολειτουργούν σε καθεστώς εξ αποστάσεως διδασκαλίας, δηλαδή, με ένα αναγκαστικό ψηφιακό υποκατάστατο της πραγματικής διά ζώσης διδασκαλίας, το οποίο έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση με την επίκληση της πανδημίας. Η επίκληση αυτή είναι άκρως προσχηματική.

Περισσότερα...

Σε ανακοίνωσή του για την σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου και άλλων γυναικών, το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ αναφέρει:

Περισσότερα...

Το θέμα των υδατοδρομίων ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του υφυπουργού Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλος της Hellenic Seaplanes S.A Νικόλα Χαραλάμπους.

Περισσότερα...

Έως τις 15 Ιανουαρίου έχουν προθεσμία οι δικαιούχοι για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ myBusinessSupport για τον πέμπτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Περισσότερα...

Την ώρα που η κυβέρνηση, επικαλούμενη την ανάγκη περιορισμού της πανδημίας, απαγορεύει χωρίς δεύτερη σκέψη τις συναθροίσεις «άνω των τεσσάρων ατόμων» σε ανοιχτούς χώρους,

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.