> Ελλάδα

Συγκέντρωση μεταναστών και προσφύγων στην τουρκική πλευρά των συνόρων στον Έβρο φαίνεται ότι λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες. Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές.

Περισσότερα...

Πρόβα για το καλοκαίρι και το άνοιγμα του τουρισμού ήταν ο εντοπισμός των 12 κρουσμάτων κορωνοϊού στην πτήση από την Ντόχα που προσγειώθηκε προχθές στο «Ελ. Βενιζέλος».

Περισσότερα...

Μήνυμα προς στην Τουρκία να σταματήσει να λειτουργεί ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας στην ευρύτερη περιοχή και παράλληλα ότι η Ελλάδα, τόσο σε διπλωματικό, όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση

Περισσότερα...

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καταδικάζει τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού άνεργου, Τζορτ Φλόιντ, από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολις των ΗΠΑ. Δολοφονία που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ατέλειωτων θυμάτων αστυνομικής και ρατσιστικής βίας στις ΗΠΑ.

Περισσότερα...

Σε δήλωσή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος, Θ. Παφίλης και Ν. Παπαναστάσης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, αναφέρουν:

Περισσότερα...

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με τους νέους κανόνες λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού. Τι ισχύει αναλυτικά για πελάτες και προσωπικό κατά τη διαμονή ή εργασία τους, αντίστοιχα,  σε τουριστικά καταλύματα; Ποια μέτρα οφείλουν να πάρουν οι τουριστικές επιχειρήσεις; τι προβλέπεται για τις κατασκηνώσεις; 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.