> Ελλάδα

Ότι θα καταβάλλει εφάπαξ στους συνταξιούχους εντός του 2020 τα περιορισμένα αναδρομικά μόνο στις κύριες συντάξεις, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερα...

Mετά την παρέμβαση των ΗΠΑ και χωρών της ΕΕ για την «αποκλιμάκωση» της έντασης, προς την κατεύθυνση της επιτάχυνσης των ευρωατλαντικών «διευθετήσεων» στην περιοχή, η τουρκική κυβέρνηση έσπευσε να βάλει στο τραπέζι του επικίνδυνου παζαριού το σύνολο των προκλητικών αξιώσεών της, ενώ η ελληνική κυβέρνηση εμφανίστηκε πρόθυμη για επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών. 

Περισσότερα...

«Οι λαοί των δύο χωρών μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να ζήσουν ειρηνικά! Όχι σε πολεμική αντιπαράθεση για τα συμφέροντα των αστικών τάξεων και των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών!», τονίζεται σε Κοινή Ανακοίνωση που εξέδωσαν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας. 

Περισσότερα...

«Την απόλυτη αποφασιστικότητα της» τουρκικής αστικής τάξης να υπερασπιστεί τα «δικαιώματα και συμφέροντά της» στην Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε το τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας που συνεδρίασε σήμερα, την ώρα που η Άγκυρα κλιμακώνει την επιθετικότητά της, ενώ οι «σύμμαχοι» της Ελλάδας (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ) «χαϊδεύουν την πλάτη» της Άγκυρας

Περισσότερα...

Γερουσιαστής των Δημοκρατικών κατακεραύνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ανακοίνωση περί «αμφισβητούμενων υδάτων» κάνοντας λόγο για ελληνικά ύδατα.

Περισσότερα...

Την απαράδεκτη απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί με απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν, καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με κατ' επείγουσα Ερώτησή της προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ Ζ. Μπορέλ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.