ΟΜ. ΑΓΡΟΤ. ΣΥΛ. ΕΒΡΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Είμαστε στο πλευρό του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου - Να ακυρωθεί το πρόστιμο της ντροπής

> Ελλάδα

Τη συμπαράστασή της στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου εκφράζει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», απαιτώντας να ακυρωθεί το «πρόστιμο της ντροπής», που του επιβλήθηκε για την κινητοποίησή του ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την απόφαση να επιβληθεί στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου το εξοντωτικό πρόστιμο των 3000 ευρώ επειδή ο Σύλλογος πρωτοστάτησε ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, που σταματά τη λειτουργία του τις επόμενες μέρες, συνεχίζοντας μια θλιβερή πορεία αποψίλωσης, ερήμωσης και υποβάθμισης της περιοχής μας.

Η κραυγή αγωνίας του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου "Όχι στην ερήμωση της υπαίθρου" είναι και δικιά μας κραυγή. Μας πονάει όλους που βλέπουμε τον τόπο μας να αποψιλώνεται από υπηρεσίες και να ερημώνει. Πάει πολύ η κυβέρνηση που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση να προσπαθεί τώρα με αγροτοδικεία και εξοντωτικά πρόστιμα να μας φιμώσει.

Εκφράζοντας όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας απαιτούμε να ακυρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου από το Αστυνομικό Τμήμα Δικαίων και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι και το αισθανόμαστε ως καθήκον να αντισταθούμε στις πολιτικές που οδηγούν τον τόπο μας στον μαρασμό και την μικρομεσαία αγροτιά στο ξεκλήρισμα.

Καλούμε κάθε Σωματείο, κάθε φορέα, να ενώσει την φωνή του μαζί μας, να απαιτήσει να διαγραφεί το πρόστιμο της ντροπής, να απαιτήσει λύσεις για να σταματήσει ο μαρασμός της υπαίθρου».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.