Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον πρώην κοινοτικό ξενώνα Νάουσας

Δημόσιο

Ανακοίνωση - Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού Ξενώνα στη Νάουσα ν. Πάρου

Ο Δήμος Πάρου, σε εκτέλεση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να  καταθέσει, μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017, προτάσεις για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού ξενώνα, που βρίσκεται στη θέση "Πιπέρι" της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου.

Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι, αφού λάβουν υπόψη τους τόσο τα μορφολογικά χαρακτηριστικά, όσο και τις υφιστάμενες γραμμές αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή, αλλά και την υφιστάμενη κατάσταση της οικοδομής με τις προβλεπόμενες χρήσεις, καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις αξιοποίησης του δημοτικού ακινήτου στις οποίες θα περιλαμβάνονται:

1. Αρχιτεκτονική προκαταρκτική μελέτη όπου θα αποτυπώνονται  οι προτεινόμενες χρήσεις του κτιρίου
2. Στατική προμελέτη όπου θα περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος αποκατάστασης του φέροντος οργανισμού
3. Τεχνική έκθεση και προσεγγιστικός προϋπολογισμός της συνολικής δαπάνης και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της πρότασης (δεσμευτικά)
4. Ημερομηνία έναρξης των εργασιών
5. Πρόταση για άνευ μισθώματος διάρκεια της παραχώρησης είτε τυχόν πρόταση διάρκειας με καταβολή μισθώματος.

Οι κατατιθέμενες προτάσεις θα αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί με την υπ'αρ.216/2017 απόφαση του Δ.Σ.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τους: κ. Ιωάννη Ραγκούση - τηλ. 2284360170, email: ragousis@paros.gr  & τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Εμμ. Μαλαματένιο 2284360131 – 6932450811, fax: 2284021025, email: em.malamatenios@paros.gr

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.