ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ: Στοχεύουμε στην αισθητική, γευστική και ακουστική τέρψη

Πάρος

Ευχάριστα φαίνεται να είναι να τα νέα που έρχονται από το πολιτιστικό πάρκο δήμου Πάρου, στον Αϊ Γιάννη Δέτη.

Ευχάριστα φαίνεται να είναι να τα νέα που έρχονται από το πολιτιστικό πάρκο δήμου Πάρου, στον Αϊ Γιάννη Δέτη.

Συγκεκριμένα, ένα νέο σχήμα ανέλαβε τη διαχείριση του εστιατορίου και του beach bar και η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με «οδηγό» τον κ. Σωτήρη Χρόνη.

Δημιουργός του επιτυχημένου «Il Baretto» με 4 εστιατόρια / καφέ, αλλά και του διάσημου πλέον αστικού καφενείου «Σερσέ λα Φάμ», η ομάδα που αναλαμβάνει φέρνει σημαντική και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης. Στο «Μοναστήρι» θα λειτουργεί πλέον και κανονικό εστιατόριο με το μενού να φέρει τη δημιουργία και την επίβλεψη του γνωστού chef Ανδρέα Λαγού.

Η «Φωνή της Πάρου» απευθύνθηκε στην υπεύθυνη καταστήματος, Φωτεινή Γούλα, σε μια προσπάθεια καλύτερης ενημέρωσης των αναγνωστών μας σχετικά με τα νέα δεδομένα στον χώρο της εστίασης του Πάρκου Πάρου.

Αγαπητή κ. Φωτεινή Γούλα, όπως βλέπω στο χώρο της εστίασης του ΠΑΡΚΟΥ ΠΑΡΟΥ έχετε κάνει μια ριζική αναβάθμιση, μια μεγάλη επένδυση. Τι ακριβώς σχεδιάζετε, που στοχεύετε;

«Όπως βλέπετε γύρω σας βρισκόμαστε σε ένα ξεχωριστό χώρο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Μια μοναδική τοποθεσία.

Θεωρούμε απόλυτα φυσική την εναρμόνιση του χώρου εστίασης με το περιβάλλον και προς αυτήν την κατεύθυνση κινηθήκαμε. Θέλουμε με απλότητα να συνδυάσουμε την αισθητική της φύσης, με μία ιδιαίτερη, δημιουργική, και κατά βάση Ελληνική γαστρονομική εμπειρία. Στοχεύουμε στην αισθητική, γευστική και ακουστική τέρψη των επισκεπτών μας».

Για την υλοποίηση ενός τέτοιου μεγαλόπνοου οράματος χρειάζεται εμπειρία, εξειδίκευση και καλούς συνεργάτες. Εσείς τι από όλα αυτά διαθέτετε;

«Έχουμε εμπειρία στη διαχείριση εστιατορίων, καφέ αλλά και στον ιδιαίτερο τομέα της διαχείρισης προσωπικού.

Ξέρετε, στον χώρο της εστίασης, εκείνο που σε βάθος χρόνου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις είναι η ποιότητα, όχι μόνο του φαγητού αλλά και αυτών που το περιβάλλουν. Και το αναφέρω αυτό, για να έρθω στο θέμα των συνεργατών, κάτι το οποίο προσέχουμε ιδιαίτερα σε όλους τους τομείς και πιστεύω πως ο επισκέπτης στο «Μοναστήρι» θα το καταλάβει αυτό. Στο φαγητό, στη μουσική, στην αισθητική.

Να τονίσω εδώ την παρουσία του εξαιρετικού chef και προσωπικού φίλου Ανδρέα Λαγού, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να σεβαστεί την Ελληνική γαστρονομική παράδοση και τις ποιοτικές ύλες και να τις αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επειδή περνάμε δύσκολους καιρούς, ο Παριανός ή και ο επισκέπτης θα μπορούνε να

«πλησιάσουν» από οικονομικής άποψης τα τραπέζια στο «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ»;

«Σκοπός όλων μας είναι να κάνουμε την εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε στο «Μοναστήρι» όσο το δυνατόν πιο προσιτή. Οι τιμές οφείλουν να αντικατοπτρίζουν την ποιότητα του χώρου και των ανθρώπων του καθώς και των υλικών παρασκευής των προϊόντων. Πέραν αυτού, να γνωρίζετε ότι εμείς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, και στο θέμα του κόστους, έτσι ώστε, να φέρουμε κοντά μας την τοπική κοινωνία».

Έχουμε καλά πιάτα, καλά κοκτέιλ, πολύ καλό περιβάλλον. Θα μπορούσε κάποιος να διοργανώσει στον χώρο αυτό μια γιορτή, ένα πάρτι;

«Μα φυσικά! Ήδη διοργανώνονται πολλοί γάμοι εδώ κάθε χρόνο. Συναντήσεις, ημερίδες αλλά και εκδηλώσεις περιβαλλοντικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα είναι ευπρόσδεκτες στο χώρο μας».

Και κάτι τελευταίο. Γιατί να επιλέξουμε το «ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ» για να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ μας με την παρέα μας;

«Το «Μοναστήρι», είτε το πρωί είτε το μεσημέρι είτε το βράδυ, θα το επιλέξει κάποιος για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, για το βράδυ, μιας και το αναφέρατε, ο χώρος μας θα αποτελέσει μια σημαντική εναλλακτική πρόταση για όλους. Είμαστε 10 λεπτά από τη Νάουσα, έχουμε άνετο χώρο στάθμευσης, και ο επισκέπτης μας θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα δείπνο ή και ένα ποτό δίπλα στην θάλασσα, πολλές φορές υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής (κάτι που, πιστέψτε με, θα εκπλήξει ευχάριστα)».

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΜΕ ΚΑΪΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Ή ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΣ.

HOW TO GET THERE

SCHEDULED SAILS BY A “KAIKI” BOAT FROM NAOUSSA PORT OR BY CAR.

E. iNFO@MONASTIRI-PAROS.GR | T. 22840 53560 - 22840

 

PRWTH.jpg

TETARTH.jpg

TRITH.JPG

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.