Τα συμβάντα της δολοφονίας στη Νάουσας

Πάρος

Ένα νέο τραγικό γεγονός (δολοφονία), είχαμε την Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 στα νησιά μας, έπειτα από τη δολοφονία προ καιρού στην Αντίπαρο.

Ένα νέο τραγικό γεγονός (δολοφονία), είχαμε την Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 στα νησιά μας, έπειτα από τη δολοφονία προ καιρού στην Αντίπαρο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 26/8 στη Νάουσα δύο αλλοδαποί δολοφόνησαν 68χρονο, όταν ο τελευταίος τους έκανε παρατήρηση! 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί περνούσαν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή προς τα φράγματα Νάουσας, στην οποία ενδιαφέρονταν για αγορά οικοπέδου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το θύμα τους έκανε παρατήρηση να πηγαίνουν πιο αργά με το αυτοκίνητό τους διότι σήκωναν σκόνη. Λόγο στον λόγο, ξεκίνησε ένταση και οι δύο Ιταλοί (ηλικίας 42 και 44 ετών), διαπληκτίστηκαν με τον 68χρονο και πιάστηκαν στα χέρια. 

Ο άτυχος συμπολίτης μας τραυματίστηκε από την πτώση στο κεφάλι και διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Πάρου, και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, στο οποίο εξέπνευσε εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Οι δύο δράστες στη συνέχεια του επεισοδίου προσπάθησαν να διαφύγουν αεροπορικώς προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» των Αθηνών, και στη συνέχεια προς Ιταλία, όπου και εκεί (Αθήνα), συνελήφθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σε ανακοίνωση της η αστυνομία για το συμβάν αναφέρει: «Την 26/8/2018 το απόγευμα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 44 ετών κατηγορούμενοι για θανάσιμο τραυματισμό 68χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα οι δράστες το μεσημέρι της ιδίας ημέρας σε χωριό της Πάρου συνεπλάκησαν με τον 68χρονο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά και διεκομίσθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε.

Οι κατηγορούμενοι μετά την πράξη τους αποχώρησαν από το νησί αεροπορικώς και εντοπίσθηκαν στον Αερολιμένα Αθηνών όπου και συνελήφθησαν. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.