Ομόφωνο ψήφισμα του δήμου Αντιπάρου για τη διακοπή λειτουργίας της Alpha Bank στο νησί

Αντίπαρος

«Με έκπληξη αλλά και απορία πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Διοίκησης της τράπεζας Alpha Bank να αναστείλει την λειτουργία του υποκαταστήματος της στην Αντίπαρο. 

«Με έκπληξη αλλά και απορία πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Διοίκησης της τράπεζας Alpha Bank να αναστείλει την λειτουργία του υποκαταστήματος της στην Αντίπαρο. 

Ο Δήμος Αντιπάρου είναι ένα μικρός νησιώτικος Δήμος ο οποίος όμως είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός. Κατά τους θερινούς μήνες συγκεντρώνει πλήθος παραθεριστών και οι χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες εξυπηρετούνται από το εν λόγω κατάστημα. Επιπλέον, στο νησί δραστηριοποιούνται πολλοί επιχειρηματίες, οι οποίοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών της Τράπεζας, διατηρούν τα ταμειακά τους αποθέματα και τη στηρίζουν με καθημερινές συναλλαγές, εμπιστευόμενο έως σήμερα τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει.

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των δημοτών μας θεωρούμε την ανωτέρω απόφαση άδικη και εσφαλμένη, καθώς δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψη τόσο όλες οι παράμετροι που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας όσο και η κοινωνική διάσταση της λειτουργίας του υποκαταστήματος για την τοπική κοινωνία γι ένα υποκατάστημα που είναι δυναμικό στις συναλλαγές του και στο οποίο πλήθος πολιτών διεκπεραιώνει τις συναλλαγές του σ αυτό.

Μεταφέροντας την έντονη ανησυχία και αγωνία επιχειρηματιών, επαγγελματικών ομάδων, συνταξιούχων αλλά και όλων των κατοίκων του νησιού μας, οι οποίοι για όλα τα προηγούμενα χρόνια εμπιστεύτηκαν τη δική σας τράπεζα, ενισχύοντας τη με τις καταθέσεις, τις αποταμιεύσεις χρόνων, αλλά και την αγορά πολλών επενδυτικών προϊόντων, θέλουμε αφενός να διαμαρτυρηθούμε έντονα γι αυτή τη δυσάρεστη απόφαση κι αφετέρου να ζητήσουμε την άρση της.

Ζητάμε από τη Διοίκηση της Alpha Bank να επανεξετάσει την απόφαση περί αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Αντίπαρο, καθώς θεωρούμε πως το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί τους κατοίκους και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες στο νησί μας.

Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφαση σας».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.