×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ανεύρεση χορηγών

Εκδηλώσεις

Το νησί μας θα έχει τη μεγάλη τιμή, για πρώτη φορά στην ιστορία του, να φιλοξενήσει την 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, από 5 έως 15 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, θα επισκεφτούν το νησί μας από 1 έως 20 Οκτωβρίου, 28 θεατρικές ομάδες με συνοδούς (περί τα 600-700 άτομα).

Σε κάθε συνάντηση που πραγματοποιείται, επιχειρήσεις του εκάστοτε νησιού που την φιλοξενεί, προσφέρουν χορηγίες και εκπτώσεις για να εξασφαλίσουν την καλύτερη φιλοξενία και διαμονή των επισκεπτών. Οι χορηγοί, θα μπουν σε έντυπο υλικό το οποίο θα μοιραστεί στους επισκέπτες – μέλη των ομάδων.

Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να προσφέρετε κάποια χορηγία ή έκπτωση για το συγκεκριμένο γεγονός, όπως επικοινωνήσετε μαζί έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα: 6937 825315 (Μαρία Κορδονέλλη) και 6944 845372 (Γιώργος Γεμελιάρης).

Τέλος, η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο, Μάρκο Κωβαίο και μέλη: Θανάση Μαρινόπουλο, Κωνσταντίνα Αλιπράντη, Γιώργο Γεμελιάρη, Ελένη Δερμεντζόγλου, Μαργαρίτα Μαλαματένιου και Μαρία Περαντινού.