09
Κυρ, Δεκ
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ευχαριστήριο Χειμερινής Αιμοδοσίας 2017

Πάρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου» «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην χειμερινή αιμοληψία, δίνοντας  το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 532 συμμετοχές, προσφέροντας 501 φιάλες αίματος.

 

Αναλυτικότερα : Δημοτικό Διαμέρισμα Αρχιλόχου 54 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Νάουσας  69 φιάλες και  Δημοτική Κοινότητα Παροικίας  378 φιάλες .   

Στα θετικά της χειμερινής αιμοληψίας ήταν οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από την παιδίατρο της αιμοδοσίας κ. Άννα Καφούρου, στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση στη μαθητική κοινότητα, ευαισθητοποιώντας τους να μεταφέρουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Το τελευταίο διάστημα οι ανάγκες σε αίμα έχουν αυξηθεί.

Ο Σύλλογος μας κάνει τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να έχουμε αυτάρκεια αίματος. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι  δίνοντας αίμα  είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω :

Το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και ιδιαίτερα την παιδίατρο κ. Άννα Καφούρου για τις ομιλίες που πραγματοποίησε στα σχολεία, καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων, κ. Νικόλαο Φλέσσα, κ. Ιωάννη Δρόσο, κ. Θεόφιλο Βοσινάκη και κ. Φένια Θεοφίλου. Τον πατήρ Γεώργιο Νάστα, τον κ. Ηλία Μαούνη, τον Πρόεδρο του Δ/Δ Αρχιλόχου κ. Ευστράτιο Χριστόφορο και το Κέντρο Υγείας Πάρου, για τη συνεργασία και τη φιλοξενία τους. Τα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης , την οικογένεια Κοντού Λοΐζου-Παντελεήμων, τα εστιατόρια «La Piazza», «Ουζερί Αποστόλης», «το Σουβλάκι του Πεπέ» και την «Ταβέρνα Πάρος». Τέλος τις κ. Αιμιλία Αρκά, κ. Άννα Κάγκανη, κ. Νικολίνα Αρκουλή, κ. Στεφανία Κορτιάνου, κ. Ζαχαρούλα Μπαμπίρη, τη μαθήτρια Αναστασία Σκιαδά και τους μαθητές του Γυμνασίου Πάρου.