×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /home/fonitisp/public_html/images/etrianda/2017-03-Mar/2017-03-27-anemogen

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/etrianda/2017-03-Mar/2017-03-27-anemogen

Συγκέντρωση ΣΤΑΘΜΟΣ κατά των ανεμογεννητριών, φωτο-στιγμές

Πάρος

Σε μία πρωτόγνωρη -για τα δεδομένα του νησιού μας- συγκέντρωση, πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, διαδήλωσαν κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.

Η παλλαϊκή συγκέντρωση έδωσε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, που θα αλλοιώσουν την εικόνα του νησιού μας και θα βλάψουν ανεπανόρθωτα το οικοσύστημα, δε θα επιτραπεί από την τοπική κοινωνία.

Με το φακό της εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ», δείτε φωτο-στιγμές από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, ενώ τις επόμενες ώρες θα ανεβάσουμε τις ομιλίες από τη συγκέντρωση, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις για την «επόμενη» μέρα..

{gallery}etrianda/2017-03-Mar/2017-03-27-anemogen{/gallery}