Εγκαίνια με διεθνή φιλικό αγώνα στο κλειστό της Μάρπησσας

Πάρος

Με δύο ομάδες βόλεϊ που έχουν εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» και αρκετά τρόπαια στη συλλογή τους, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Μάρπησσας, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου Μάρπησσας, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα πραγματοποιηθούν από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις 27/9/2017 στις 7.30 το απόγευμα.

Μετά τα εγκαίνια και τον αγιασμό, θα ακολουθήσει διεθνής φιλικός αγώνας βόλεϊ, μεταξύ των ομάδων Φοίνικα Σύρου και Βοϊβοντίνα Σερβίας. 

Ο διεθνής φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ. Με αυτόν –τον καλύτερο τρόπο- οι Παριανοί φίλαθλοι (που αναμένεται να κατακλύσουν» τις εξέδρες του γηπέδου), θα παρακολουθήσουν έναν πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα από δύο ομάδες που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Σε ό,τι αφορά τη Σέρβικη ομάδα της Βοϊβοντίνα, έχει κατακτήσει 14 εθνικά πρωταθλήματα, 18 κύπελα και ακόμα έχει αγωνιστεί δύο φορές σε ημιτελικό Champions League και Challenge Cup, ενώ την περίοδο 2014/15 ήταν η νικήτρια του Challenge Cup. Τέλος, από τις τάξεις της έχουν περάσει «μύθοι» του Σέρβικου βόλεϊ και Ολυμπιονίκες.