09
Κυρ, Δεκ

Ο Θανάσης Μαρινόπουλος για την 29η συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

Πάρος

Ο Θανάσης Μαρινόπουλος,πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ, έχοντας την ευθήνη για την διοργάνωση της 29η συνάντησης ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

"Ένα αίτημα ετών και ένα όραμα μακρινό των θεατρικών ομάδων του νησιού μας έγινε πραγματικότητα!

Η Πάρος με την πλούσια πολιτιστική της δράση κατάφερε να φιλοξενήσει άψογα την 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Η πετυχημένη διοργάνωση με 27 θεατρικά σχήματα από 15 νησιά του Αιγαίου έφτασε στο τέλος της και αποτελεί αναμφισβήτητα το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.

Καλλιτεχνική προσφορά, πολιτιστική δημιουργία, υπέροχες παραστάσεις, ενθουσιώδες κοινό και την κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων αψεγάδιαστη διοργάνωση και φιλοξενία.

Πέρα όμως από τις καλύτερες εντυπώσεις  η συνάντηση αφήνει πίσω της και σημαντική παρακαταθήκη σε υποδομές, με νέους χώρους εκδηλώσεων, με σημαντικότερη την  μετατροπή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ σε ένα πολυχώρο πολιτισμού με υψηλές προδιαγραφές, άρτιο εξοπλισμό και δυνατότητα εξυπηρέτησης 350 ατόμων. Είναι σίγουρα ένα κόσμημα που χρειαζόταν το νησί μας για να μπορεί να προσφέρει εκδηλώσεις αντάξιες της πολιτιστικής του ιστορίας.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο εργατοτεχνικό προσωπικό, στην υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πάρου και στους εργαζόμενους της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., οι οποίοι πίστεψαν και στήριξαν την μετασκευή του χώρου καταφέρνοντας  να ολοκληρώσουν ταχύτατα και με εμφανή αρτιότητα τις εργασίες.

Παράλληλα θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, όλα τα μέλη των θεατρικών ομάδων, την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου και όλους όσοι συντέλεσαν ο καθένας με το δικό του τρόπο ώστε να αγγίξει  η  όλη διοργάνωση την τελειότητα και να προβληθεί το νησί μας ως «φάρος πολιτισμού» σε όλο το Αιγαίο και όχι μόνο.

Αποδεικνύεται έτσι πως όλοι μαζί φορείς, σύλλογοι, εργαζόμενοι, εθελοντές μπορούμε αν το πιστέψουμε να ανεβάσουμε την Πάρο μας ακόμη πιο ψηλά. "