09
Κυρ, Δεκ
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πρωτάθλημα ΕΠΣΚ…

Αθλητικά

Η μείωση των δρομολογίων στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και η αναστάτωση που επικρατεί έχει φέρει τα πάνω κάτω –ιδιαίτερα στον Β’ όμιλο- που μετέχουν οι Παριανές ομάδες.

 

Το πότε θα γίνουν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πώς οι Παριανές ομάδες μας θα μπορέσουν να είναι ετοιμοπόλεμες –αν προκριθούν- στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, είναι κάτι που κανείς δε γνωρίζει.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εορτών, ενώ ακόμα θα υπάρχουν αγωνιστικές που δε θα γίνουν λόγω κακοκαιρίας, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι πως συζητούμε για ένα πρωτάθλημα, που στη χάση και τη φέξη του φεγγαριού γίνεται και κάποιος αγώνας… Το πρωτάθλημα Κυκλάδων αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πως με τον τρόπο που διεξάγεται είναι μία παρωδία και είναι με διαφορά το πλέον αναξιόπιστο στην Ελλάδα. Ένα πρωτάθλημα, που φέτος, είχε την «καινοτομία-πρωτοτυπία» όλες οι ομάδες να αγωνιστούν σε μία κατηγορία! Πρωτάθλημα οπερέτα, που σε καμία άλλη ποδοσφαιρική ένωση της χώρας δε γίνεται με παρόμοιο τρόπο.

Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε άλλωστε, όταν υπάρχουν όμιλοι των 6 ομάδων! Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε ότι με μία γκέλα μιας ομάδας μπορεί αυτή να χάσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε όταν από τη μία υπάρχουν σοβαρά σωματεία που ρίχνουν χρήμα για τις ακαδημίες τους, έχουν προπονητές με διπλώματα UEFA, έχουν γυμναστές παιδαγωγούς, έχουν στελέχη με διπλώματα γυμναστικών ακαδημιών κλπ και από την άλλη έχουμε σωματεία – καφενεία, άνευ εισαγωγικών παρακαλώ. Ή μήπως δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σωματεία στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, που υπάρχουν απλά και μόνο για να κλωτσάνε τόπι και τύποι στην ηλικία μου που θέλουν να ρίξουν τις κοιλιές τους. Ναι ή όχι;

Πώς γίνεται λοιπόν τα καφενεία σωματεία να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία με τα σωματεία που πασχίζουν για κάτι καλύτερο. Θα μου πείτε βέβαια πως έχουμε και τους «παράγοντες» των χωριών, που ως άλλοι «Αλαφούζοι», φτιάχνονται να δηλώνουν πως η ομάδα τους αγωνίζεται στην Α’ Κυκλάδων! (Πιάσε το αυγό και κούρεφτο δηλαδή).

Είμαι σίγουρος πώς ορισμένοι θα πουν για αντίλογο ότι οι ομάδες μας είναι ερασιτεχνικές και απλά πρέπει να παίζουν τα «παιδιά». Δεν είμαστε για παραπάνω κατηγορία θα υποστηρίξουν.

–Έτσι ε; Και δε μου λέτε; Το βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού, το βόλεϊ επαναλαμβάνω γυναικών, πώς έφτασε να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα «σαλόνια» της Α1. Το ίδιο θα σας έλεγα και για τις ομάδες βόλεϊ της Σαντορίνης, για να μην πιάσω τον Φοίνικα Σύρου. Μια χαρά είναι οι Κυκλαδίτες αθλητές και αθλήτριες για μεγάλες διοργανώσεις, μην τους «χαμηλώνεται» για να υπερασπίζεστε την ασχετοσύνη σας περί ομαδικών σπορ. Δεν μπορεί σε όλα τα άλλα τα αθλήματα οι Κυκλαδικές ομάδες να έχουν επιτυχίες και στο ποδόσφαιρο να είμαστε οι τελευταίοι! Κάτι άλλο φταίει…

Δ.Μ.Μ.