"Τραίνο" η Μύκονος στην Πάρο στον αγώνα με τον Αστέρα Μαρμάρων

> Ποδόσφαιρο

«Τραίνο» πέρασε ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Μυκόνου από το δημοτικό στάδιο Παροικιάς, το Σάββατο το απόγευμα, στον αγώνα κυπέλου με τον Αστέρα Μαρμάρων.

«Τραίνο» πέρασε ο τυπικά γηπεδούχος ΑΟ Μυκόνου από το δημοτικό στάδιο Παροικιάς, το Σάββατο το απόγευμα, στον αγώνα κυπέλου με τον Αστέρα Μαρμάρων.

Η Μύκονος, σ’ ένα παιχνίδι μονόλογο κέρδισε με 4-0 την ομάδα των Μαρμάρων. Οι Μυκονιάτες άνοιξαν στο σκορ με πέναλτι του Αλεξανδρόπουλου μόλις στο 2ο λεπτό και με αυτογκόλ του Κλούβα στο 19ο λεπτό, έγραψαν το 2-0.

Η Μύκονος συνέχισε τον μονόλογο της στο πρώτο ημίχρονο και αφού είχε ένα σουτ στο δοκάρι με τον Αλεξανδρόπουλο, πέτυχε το 3-0 στο 35ο λεπτό, με ένα ωραίο σουτ του Ηλία έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μύκονος «κατέβασε» ταχύτητα και απλά έκανε διαχείριση του παιχνιδιού. Στο 65ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ξαγοράρη και στο 71ο λεπτό έγραψε το τελικό 4-0 με τον Δάρρα. Μοναδική στιγμή που απείλησε η ομάδα των Μαρμάρων ήταν στο 70 λεπτό με σουτ του Μαρινάκη, όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Οι πρωταγωνιστές

Μύκονος: Χριστοδουλάκης, Βλαχόπουλος (Ξαγοράρης), Παπαδόπουλος, Μπαλής (Τσάνης), Καρατζάς, Κρίτσας, Βαρουξής, Αλεξανόπουλος (Κανιούρας), Ηλίας, Μπομπάι, Αλμπάνης (Δάρρας)

Αστέρας Μαρμάρων: Σομπόνης, Στ. Μπελούκης, Α. Μπελούκης (Νταής), Αλιπράνης, Αντιπαριώτης, Κρητικός, Χαραλαμπίδης (Μιαούλης), Κληρονόμος, Ρούπας (Δομένεγος), Κλούβας, Μαρινάκης (Πατρίκου).

Διαιτητής: Καλογεράς, με βοηθούς τον κ. Βακόνδιο και την κ. Μαργαρίτη.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.