14
Παρ, Δεκ
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πώς να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Τεχνολογία - Επιστήμη

διατήρηση της ασφάλειας στο διαδίκτυο είναι κάτι που όλοι πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Για το Facebook, η εξασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών αποτελεί την πιο σημαντική ευθύνη μας.

Για το Facebook, η εξασφάλιση της ασφάλειας των χρηστών αποτελεί την πιο σημαντική ευθύνη μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργήσουμε αξιόπιστα εργαλεία για την ασφάλεια και την προστασία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Παρ 'όλα αυτά, συχνά ακούμε για περιπτώσεις χρηστών που χάνουν την πρόσβαση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ως αποτέλεσμα hacking. Αυτό γίνεται συχνά μέσω του "phishing" - που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους στο Facebook, σε έναν ψεύτικο ιστότοπο.

Οι hackers αφού αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό ενός χρήστη, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς του χρήστη και να τους εξαπατήσουν, π.χ. ζητώντας ένα γρήγορο δάνειο. Το Facebook καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να συμβάλει στην προστασία των λογαριασμών των χρηστών του.

Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα και μη αυτόματα συστήματα τα οποία ενημερώνουμε συνεχώς, προκειμένου να βοηθήσουμε στον εντοπισμό καθώς και στον αποκλεισμό ύποπτης δραστηριότητας. Επιπλέον, προσφέρουμε εργαλεία ασφάλειας τα οποία οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να ισχυροποιήσουν την ασφάλεια του λογαριασμού τους.

Πηγή: www.lifo.gr