Ευχαριστήριο

Υγεία

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η υπερήλικας μητέρα μου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν.

Καταρχήν να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο της Δ.Ε. του Κ.Υ. Πάρου, Σπύρο Λάβδα, που ενδιαφέρθηκε προσωπικά και έπραξε ότι ήταν δυνατό.

Ακόμα, τους γιατρούς, Ανδρέα Μαλλιωτάκη και Πάνο Κεμπάμπη, που προσέτρεξαν από την πρώτη στιγμή στα εξωτερικά ιατρεία στις 25/7/2017. Τους διασώστες του ΕΚΑΒ Πάρου για τις λύσεις που έβρισκαν στους τρόπους διακομιδής από το σπίτι, από το Κ.Υ. και το λιμάνι, πάντα με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Επίσης, για το ανθρώπινο ενδιαφέρον τους -και όχι μόνο- τους παρακάτω: Τη δημοτική σύμβουλο, Μαρία Χανιώτη και τον Θοδωρή Μαλάμο. Την αντιδήμαρχο Πάρου, Δώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου. Τον δημοτικό σύμβουλο, Άγγελο Άγουρο. Τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Σταύρο Καραχάλιο. Τον επικεφαλής της μειοψηφίας δήμου Πάρου, Χρήστο Βλαχογιάννη. Τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, Κώστα Ροκονίδα. Τον Αντώνη Δαβανέλο, τον Στέλιο Βιώνη και τον Δημήτρη Καλανδράνη. Τον Σωτήρη και τη Νέλλη Χουλιάρα. Την Έλλη Ραγκούση. Και φυσικά τον Νίκο, που πάντα έβρισκε τη λύση…

Τέλος, όπως μου είπε και το Μαράκι: «Δεν χρειαζόμαστε πολλούς, παρά μόνο καλούς!».

Δημήτρης Μ. Μπελέγρης