> Απόψεις

Σε κάθε έναρξη ενός νέου ημερολογιακού έτους, οι άνθρωποι συνηθίζουν να προβαίνουν σε κάποιους απολογισμούς του παρελθόντος –τουλάχιστον του παρελθόντος έτους– και να φαντάζονται κάποια αναγκαία η/και επιθυμητά μελλούμενα –τουλάχιστον για το νέο έτος.

Περισσότερα...

Γιγάντιες ανεμογεννήτριες και άλλες κατασκευές των Βιομηχανικών ΑΠΕ, ανεξέλεγκτη δόμηση, ρύπανση, καταστροφή οικοσυστημάτων και ενδιαιτημάτων της παρθένας φύσης, φονικές πανδημίες… Τελικά, μήπως η φύση μας εκδικείται;

Περισσότερα...

Όταν αναφέρεσαι σε ένα τεχνικό πρόγραμμα, όπως και σε ένα προϋπολογισμό, δεν μπορείς να παραβλέψεις την κεντρική πολιτική κατεύθυνση που δίνεται στους οργανισμούς της αυτοδιοίκησης

Περισσότερα...

Η απώλεια του συμπατριώτη μας, πρώην μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και πρ. Προέδρου της Κοινότητας Νάουσας, Λευτέρη Αλιφιέρη προκαλεί βαθύτατη θλίψη στον κόσμο της Πάρου.

Περισσότερα...

Remdesivir: Δραστική ουσία του εμπορικού σκευάσματος VEKLURY της φαρμακευτικής πολυεθνικής εταιρείας «GILEAD». Η ρεμδεσιβίρη αναστέλλει τις ιογενείς RNA πολυμεράσες και έχει ευρεία ενεργότητα έναντι ευρέως φάσματος φιλοϊών, παραμυξοϊών και κορονοϊών (sars cov, mers cov).

Περισσότερα...

Σε συνθήκες γενικού αποκλεισμού, λόγω της πανδημίας, βρίσκεται για δεύτερη φορά εντός του 2020 η χώρα. Οι επιπτώσεις πολλές, σ’ όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.