> Απόψεις

Θα εκμεταλλευτώ την υπομονή σας για να σας γράψω την ιστορία ενός ταξιδιού από τον Πειραιά στην Πάρο, που κρατούσε δυο μέρες, για τα λουκούμια του Σταματελάκη, και το ξεμέτρημα.

Περισσότερα...

                      Ορισμένα άρθρα απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να «βλέπουν» πίσω από τις γραμμές , να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς και να βγάζουν τα ανάλογα συμπεράσματα.

Περισσότερα...

Το φετινό καλοκαίρι σαφώς και θα κρίνει την οικονομία μας για τον χειμώνα του 2020 αλλά θα μας δείξει και την αντοχή που μπορεί να έχει η τοπική κοινωνία.

Περισσότερα...

Είναι ολοφάνερο πια ότι οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου της πλειοψηφίας του Δήμου είναι γεμάτα από «μισές αλήθειες» , που είναι ως γνωστόν χειρότερες από ψέματα .

Περισσότερα...

Για να είναι καλό το σκάψιμο έπρεπε όλη η αξίνη να βυθίζεται στο έδαφος και το διάστημα (η απόσταση) μεταξύ των χτυπημάτων της (αξινιών), να είναι τόσο, ώστε να μη μένει καθόλου άσκαφτο.

Περισσότερα...

Δε θα πάρω θέση. Και δε θα πω τι πιστεύω. Γιατί δεν έχει σημασία. Και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Γιατί μπουχτίσαμε να βλέπουμε απόψεις και δηλώσεις. Εγώ θα το πάω αλλού. Εκεί που με πονάει πιο πολύ,

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.