Το άλλοθι του καπιταλισμού: Γκρέτα Τούνμπεργκ | Του Δ.Μ.Μ.

> Απόψεις

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ και με εκλεκτική αλαλία, είναι το πρόσωπο που λανσάρει το παγκόσμιο κεφάλαιο για να δικαιολογήσει τα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ και με εκλεκτική αλαλία, είναι το πρόσωπο που λανσάρει το παγκόσμιο κεφάλαιο για να δικαιολογήσει τα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής.

Η Γκρέτα, που μας κουνάει το δάχτυλο, έχει ήδη κατηγορηθεί ως «πιόνι» των γονιών της, του καπιταλισμού, του νεοφιλελευθερισμού, της Αριστεράς, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος. Η αλήθεια για την16χρονη Σουηδέζα, που θα είναι υποψήφια για το νόμπελ ειρήνης, είναι ότι είναι το νέο εφεύρημα της άρχουσας παγκόσμιας τάξης για να αποσπάσει την προσοχή της νεολαίας από τη σύγκρουση και τη σφαγή που υφίσταται, καθώς και να αποπροσανατολίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Για να μην μπούμε στις εκατοντάδες αναρτήσεις που υπάρχουν σε ΜΜΕ και διαδίκτυο, για την υποκρισία που υπάρχει, θα θέλαμε να μας εξηγήσει η μικρή επαναστάτρια» ποιος πληρώνει τα έξοδα του ταξιδίου αναψυχής με το ιστιοφόρο στην Αμερική και τι είδους εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία περιβάλλοντος είναι αυτή, που για να μην επιβαρύνει την ατμόσφαιρα δεν ταξιδεύει με αεροπλάνο, ενώ ταξιδεύουν 5 μέλη του πληρώματος του σκάφους που την πήγε και τα 6 που θα το φέρουν πίσω, σύνολο 11  αεροπορικά εισιτήρια, σε βάρος του πλανήτη… Για να γλιτώσει ο πλανήτης ένα εισιτήριο; Η αποθέωση της υποκρισίας! Τέλος, ας ρωτήσουμε με τη σειρά μας κάποια ζητήματα που έβαλε η σελίδα «atexnos»:

Ο διευθυντής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Ingmar Rentzhog, την ίδια μέρα τυχαία(!) περνάει έξω από το κτήριο της Βουλής βγάζει φωτογραφίες και σε τρείς ώρες η «ανεξάρτητη» Σοσιαλδημοκρατική εφημερίδα «Αφτονμπλάντετ», κάνει ρεπορτάζ… Ο Ingmar Rentzhog, είχε προλάβει την ίδια μέρα να ετοιμάσει σενάριο, διαφημιστικό και υλικό καμπάνιας στα αγγλικά. Ο Ingmar Rentzhog και η μητέρα της Greta, Malena Ernman ήταν ομιλητές σε ημερίδα για το περιβάλλον την «Ημέρα για το περιβάλλον» στις 4 Μάη του 2018 (προφανώς θα πρόκειατι για μία ακόμα σύμπτωση…). Το φθινόπωρο του 2018 η Greta έγινε συνέταιρος της εταιρείας του Ingmar Rentzhog  «We Don’t Have Time». Η Greta έχει βραβευτεί 5 φορές από διάφορα ιδρύματα.  Συνάντησε τον Σβαρτσενέγκερ στην Βιέννη και την Αλεξανδρεία Κορτέζ στην Ν. Υόρκη. Πήγε στην Ν. Υόρκη με ιστιοφόρο του πρίγκιπα του Μονακό. Είχε 23.000 αναφορές στον Σουηδικό Τύπο την χρονιά που μας πέρασε. Ο λόγος της στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, είχε 950.000 αναφορές σε ένα 24ωρο, 11 αναφορές το δευτερόλεπτο. Το Φεβρουάριο του 2019 ο Ingmar Rentzhog ζητάει συγνώμη από τους γονείς της Greta επειδή δεν τους είχε ενημερώσει πως η κόρη τους ήταν μέρος της εταιρείας του… Ούτε η  Greta τους είχε ενημερώσει…

Αν βγάζετε εσείς συμπέρασμα πείτε το και σε εμένα…

Δ.Μ.Μ.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.