75 χρόνια «Φωνή της Πάρου» | Της Ελ. Χανιώτη

> Απόψεις

Το 2009, μαθήτρια της 3ης λυκείου τότε, ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα κείμενο εκπροσωπώντας τη γενιά μου και να μοιραστώ τις ανησυχίες και τις σκέψεις μου με τον κόσμο.

Το έστειλα στη «Φωνή της Πάρου» και το είδα να τυπώνεται, να διαβάζεται και να σχολιάζεται δίνοντάς μου δύναμη και ελπίδα.  Και ήμουν ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω, και δεν αμφισβητήθηκε στο ελάχιστο το ότι ήμουν απλά ένα παιδί. 

Τώρα, δέκα χρόνια μετά, στην 75η επέτειο της εφημερίδας, είμαι το ίδιο και περισσότερο ευγνώμων στον κ. Νίκο Ραγκούση, που με υποδέχεται στην ομάδα του  και «αγκαλιάζει» τις ιδέες μου. Αυτή τη φορά, εκπροσωπώ μια άλλη γενιά, αυτή του μικρού μου αδερφού, των φίλων, των συμμαθητών και των συνομηλίκων του. Μια γενιά που όπως κι άλλες περνάει τις δικές τις δυσκολίες και ψάχνει μια διέξοδο, έναν τρόπο να ακουστεί.

Η «Φωνή της Πάρου» γιορτάζει 75 χρόνια κυκλοφορίας, σκληρής δουλειάς και ενημέρωσης του πολίτη και εγώ ευελπιστώ με τη συμβολή μου να μπορέσουμε να μεταδώσουμε την αγάπη για την εφημερίδα και στους μικρότερους πολίτες. Πάνω απ’ όλα όμως, να ακούσουμε εμείς τι έχουν να πουν. Γιατί η δική τους φωνή πρέπει να είναι η πιο δυνατή…

Ελευθερία Χανιώτη

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.