Κάνοντας το άσπρο, μαύρο… | Toυ Θ. Μaρινόπoυλoυ

> Απόψεις

Μεγάλη μου τιμή που ολόκληρος δήμος αναγκάστηκε να βγάλει ένα δελτίο Τύπου

μόνο και μόνο για να αναφέρει στην τελευταία παράγραφο χονδροειδέστατα ψέματα και σε τμήμα του υπόλοιπου κειμένου απόκρυψη του σημαντικότερου τμήματος της αλήθειας.

Η απλή λογική λέει τα εξής: η είμαι τόσο ικανός που κατάφερα να σας κοροϊδέψω τρείς φορές για να πάρετε ομόφωνες αποφάσεις η λέτε ψέματα.  Διαλέγετε και παίρνετε.

Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες έχουν γίνει πια παθολογική συνήθεια για τους κρατούντες τα ηνία του δήμου Πάρου. Να τα κάνω όμως πιο λιανά για να καταλάβουν και οι  πολίτες. Με τρείς αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου παραδέχθηκαν όλοι ότι η ΚΔΕΠΑΠ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με την μεταφορά των 400000,00 στον δήμο. Άρα οι ίδιοι που λένε τώρα αυτά, τρείς φορές είπαν τα αντίθετα. Για τα 132000,00 η αλήθεια είναι ακριβώς η αντίθετη. 

Οι εργαζόμενοι ως είχαν δικαίωμα, διεκδίκησαν δικαστικά και κέρδισαν πρωτοδίκως τα επιδόματα αδείας και τα δώρα Χριστουγέννων προηγουμένων ετών. Ασκήθηκε έφεση μετά και τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου η οποία μάλιστα εκδικάστηκε και αναμενόταν να καθαρογραφεί και να εκδοθεί. Εδώ, να επισημάνω ότι δεν υπήρχε απόφαση ανωτέρου η ανωτάτου δικαστηρίου. Μέχρι όμως να εκδοθεί η απόφαση είχα παραιτηθεί από πρόεδρος και είχε αναλάβει ο κ. Κωβαίος, ο οποίος παραιτήθηκε από την ασκηθείσα έφεση.

Το παράδοξο είναι ότι και οι δύο ήμασταν ανάμεσα στα άτομα που υποστήριξαν την έφεση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όπως και στην αρχική ψηφοφορία στην οικονομική επιτροπή πάλι μετά την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου.  Και μετά σαν πρόεδρος πάει και κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Τι να πω …

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ   

Υ.Γ.: Εδώ να τονίσω ότι τώρα στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ ψήφισα υπέρ της απόδοσης των δώρων και επιδομάτων στους εργαζομένους γιατί υπάρχει πια απόφαση του Αρείου Πάγου και πάντα με την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του δήμου.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.