Ευχαριστίες της Μητρόπολης Παροναξίας για προσφορά στο γηροκομείο Πάρου

> Απόψεις

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας, κ. Καλλίνικος, με επιστολή ευχαρίστησε το «PIPERI HOTEL ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», για προσφορά που έκανε στο γηροκομείο Πάρου.

Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης, κ. Καλλινικος, σημειώνει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή» εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας ότι χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου δεν μπορεί να διασφαλιστεί η λειτουργία του Γηροκομείου μας, θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν και να σας εκφράσουν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη.

Με την προσφορά προς το Ίδρυμά μας  του εξοπλισμού που προέκυψε από την ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχειακού σας συγκροτήματος, βοηθάτε στην προσπάθεια που κάνουμε να ανανεώσουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές της Μονάδας, τα οποία με την παρέλευση δεκατεσσάρων  χρόνων λειτουργίας έχουν φθαρεί, ενώ φανερώνει και την μεγάλη ευαισθησία σας για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, το Ίδρυμά μας και τους διαβιούντες σε αυτό. Συμβάλλετε δε θετικά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να διατηρούμε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μονάδας και να διασφαλίζουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Ο αγώνας μας για τη διατήρηση του Γηροκομείου είναι διαρκής και χρειαζόμαστε την αγάπη όλων. Το γεγονός ότι είστε κοντά μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο και πολυεύθυνο έργο μας.

Με τη διαβεβαίωση ότι η κάθε δωρεά αξιοποιείται στο μέγιστο προς όφελος των Γερόντων μας και της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της Μονάδας, σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και η Παναγία η Εκατονταπυλιανή να είναι σκέπη, προστασία και ενίσχυση στη ζωή και στα έργα σας».

Η εταιρεία

Ο πρόεδρος της εταιρείας, «Grivalia Hospitality», Γιώργος Χρυσικός, σε επιστολή του επισημαίνει:

«Μέσω της δωρεάς στην Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, μέρος του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ξενοδοχείου «Πιπέρι» που επιτυχημένα εξυπηρετούσε τη Νάουσα τόσα χρόνια, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αλληλοβοήθειας με ότι είναι χρήσιμο για συνανθρώπους μας και το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα το παλαιό ξενοδοχείο αναγεννάτε, με στόχο να επαναπροσδιορίσει τη φυσιογνωμία του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή της Νάουσας αλλά και γενικότερα της Πάρου. Θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, την ευημερία της και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται, η Grivalia Hospitality ενδέχεται το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε περαιτέρω δωρεά παγίων στοιχείων σε δημόσιες υπηρεσίες της Πάρου, εφ’ όσον αυτά είναι διαθέσιμα και υφίσταται η ανάγκη από τοπικές δομές».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.