Πρωταθλητής Κυκλάδων στην Κ-18 ο ΑΟ Πάρου

> Ποδόσφαιρο

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΑΟΠ που νίκησε με 3-1 τη Μύκονο, στον τελικό της Κ-18 της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΑΟΠ που νίκησε με 3-1 τη Μύκονο, στον τελικό της Κ-18 της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε άκαρπο και για τις δύο ομάδες. Στο 47ο λεπτό η Μύκονος προηγήθηκε 1-0 ύστερα από πέναλτι του Κάνιουρα.

Στη συνέχεια η παριανή ομάδα βγήκε ομαδικά στην αντεπίθεση και στο 54ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά του Καραφυλλάκη. Ο ΑΟΠ συνέχισε να έχει την πλήρη υπεροχή στον αγώνα και έκανε αρκετές ευκαιρίες. Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν στο 79ο λεπτό, όταν ο Μπομπάι της Μυκόνου αποβλήθηκε μετά από σκληρό φάουλ που έκανε πάνω στον Καραφυλλάκη.

Οι ευκαιρίες για τον ΑΟΠ διαδέχονταν η μία την άλλη και τελικά στο 88ο λεπτό ό Χίσκα, με άπιαστο «παλικαρίσιο» σουτ, έγραψε το 1-2. Το τελικό 1-3 γράφτηκε εν μέσω πανηγυρισμών στις καθυστερήσεις του αγώνα με πέναλτι του μεγάλου πρωταγωνιστή Αριστοτέλη Καραφυλλάκη.

Οι πρωταγωνιστές:

Μύκονος: Μπουρντένης, Μιχίλι, Πάπα, Αχμετάι, (Θεοχάρης), Τσάνης, Μπαϊρακτάρι (Χότζα), Καλογεράς, Ξυδάκης (Ισάι), Δάρας, Κάνιουρας, Μπομπάι

ΑΟΠ: Χανιώτης, Πάπα, Λουκής (Χερουβείμ), Μπέτσα, Καραφυλλάκης, Γκέτσι, Σγουράτι, Σκιαδάς (Ιω. Σαρρής), Α. Σαρρής (Τσαντάνης), Γκιόκα, Χίσκα.

Διαιτητής: Καλόγερας με βοηθούς τους κ.κ. Αρμακόλα και Μουτάφη.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.