Ο ΑΟΠ πήρε μία μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Μαρμάρων

> Ποδόσφαιρο

Η δεύτερη ομάδα του ΑΟΠ που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, πήρε μία μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Μαρμάρων

των πολλών μεταγραφών και των ακόμα μεγαλύτερων βλέψεων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΠ Β’, που μετέχει με ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι έως το 2001 «έτρεξε» κυριολεκτικά τους αντιπάλους του και προηγήθηκαν 1-0 στο 58ο λεπτό με τον Τ. Σαρρή. Ο ίδιος παίκτης στο 76ο λεπτό έκανε άνω κάτω την άμυνα του Αστέρα και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ (φωτό), γράφοντας το 2-0.

Η ομάδα των Μαρμάρων αντέδρασε τρία λεπτά αργότερα και με γκολ του έμπειρου στράικερ Ραμπαβίλα μείωσε σε 2-1. Και ενώ, ο Αστέρας Μαρμάρων βγήκε στην αντεπίθεση προκειμένου να ισοφαρίσει, οι μικροί του ΑΟΠ με 2-3 μπαλιές στο 88ο λεπτό βρέθηκαν στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με τον Φλέσσα έγραψαν το τελικό 3-1.

Τέλος, στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποβλήθηκε ο Ραμπαβίλας των Μαρμάρων, από τον πολύ καλό διαιτητή Γ. Κουζούμη.

Οι πρωταγωνιστές

ΑΟΠ Β’: Χανιώτης, Σκανδάλης, Βλακά, Μπέτσα (Παντελαίος), Τσαντάνης, Πάπα (Φλέσσας), Χίσκα (Κονταξάκης), Λουκής, Τ. Σαρρής (Γ. Σαρρής), Σκιαδάς, Σγουράτι

Αστέρας Μαρμάρων: Βασιλάρης, Κρητικός (Ραγκούσης), Καριώτης, Μοστράτος, Σ. Μπελούκης (Τ. Μπελούκης), Αλιπράντης, Αντιπαριώτης, Αριανούτσος, Ραμπαβίλας, Κληρονόμος, Ζέλα.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.