Άνετη νίκη Νηρέα

> Ποδόσφαιρο

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Νηρέας κέρδισε με 0-3 στο δημοτικό στάδιο της Παροικιάς τον ΑΠΣ Κύθνου, για τη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων

.

Ο αγώνας ήταν μονότονος και χωρίς ενδιαφέρον, καθώς αν ο Νηρέας δεν έδειχνε τον απαιτούμενο σεβασμό στους αντιπάλους του το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις.  

Η ομάδα της Κύθνου ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας από την αρχή αμυντικό προσανατολισμό και σε πολλή καλή μέρα τον τερματοφύλακά της Γκριέλα. Ο Ν. Αρκουλής στο 22ο λεπτό είχε για την παριανή ομάδα ένα σουτ στο δοκάρι. Στο 28ο λεπτό η άμυνα της Κύθνου έκανε ένα σοβαρό λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ν. Αρκουλής, βάζοντας μπροστά στο σκορ με 0-1 τους κίτρινους της Πάρου. Στο 31ο λεπτό και πάλι οι αμυντικοί της Κύθνου δεν μπόρεσαν να αποκρούσουν μία βαθιά μπαλιά και ο Μπαμπαλιού έγραψε το 0-2 (φωτό).

Ο Νηρέας έχασε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχει νέο γκολ. Στο 59ο λεπτό η Κύθνος έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ψαρράς για βίαιο φάουλ. Ο Ν. Αρκουλής δέκα λεπτά αργότερα έγραψε το 0-3, ενώ η Κύθνος στο 71ο λεπτό έχασε και άλλο παίκτης της (Λεβαντής), για νέο βίαιο φάουλ. Από αυτό το λεπτό και μετά ο Νηρέας «κατέβασε στροφές» ώστε να μη διασύρει την ομάδα της Κύθνου, ενώ στο 72ο λεπτό ο Κρίστι της παριανής ομάδας είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ.

Άψογη η διαιτησία του κ. Βακόνδιου και των βοηθών του κ.κ. Καλόγερα και Β. Ρούσσου.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Κύθνου: Γκριέλας, Γκούμας, Π. Λαρεντζάκης (Κ. Λαρεντζάκης), Τσιρδήμος, Λεβαντής, Ψαρράς, Γαρδεράκης, Γονιδάκης, Τσάπα, Γονίδης, Δανιήλ

Νηρέας: Πανταζής, Ζουμής (Άλκο), Γ. Αρκουλής, Υμέρι, Γκέρντι, Μπαμπαλιού (Σαρηκώστας), Βράπι (Βοσινάκης), Ν. Αρκουλής, Κρίστι, Ρούσσος, Σιμόπουλος (Τριπολιτσιώτης).

Βαθμολογία

Β’ Όμ. ΕΠΣΚ

Νηρέας                      6
Αστέρας Μαρμάρων    6
Κύθνος                      6
Μαρπησσαϊκός          3
ΑΟΠ Β’                     3

Σημ.: Η Κύθνος έχει έναν αγώνα περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.