Συνάντηση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ

Υγεία

Για την ψυχική υγεία

Την Παρασκευή 11/10 στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος», η πολυκλαδική ομάδα Πάρου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, συναντήθηκε με πολίτες του νησιού μας προκειμένου να μιλήσουν για την ψυχική υγεία, για τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας, αλλά και για την οδύνη που προκαλεί η εμφάνιση ενός προβλήματος ψυχικής υγείας στην οικογένεια και το άτομο.

Με βάση τον «Οδηγό Αισιοδοξίας», μια ταινία που παρακολούθησαν όλοι, μίλησαν για την απόρριψη, το στίγμα, την απομόνωση, για το αίσθημα του ανήκειν και της αγάπης, καθώς και τρόπους να συνεχίσεις να ζεις. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, η ανατροφοδότηση που εισέπραξαν οι διοργανωτές πολύ θετική, ενώ εκφράστηκε αίτημα να καθιερωθούν τέτοιου είδους συναντήσεις σαφές.

Τέλος, η πολυκλαδική ομάδα Πάρου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων ΕΠΑΨΥ, ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να συμμετέχουν στον διάλογο για την ψυχική υγεία, καθώς και τον δήμο Πάρου και τον πολιτιστικό «Αρχίλοχος».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.