ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ : Άλλοι τέσσερις νεκροί, ένας εκ των οποίων προέρχεται από την κλινική «Ταξιάρχαι»

Υγεία

Τους 134 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα

καθώς πέθαναν άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ανακοινώθηκαν 11 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2517. Διασωληνωμένοι είναι 46 ασθενείς, ενώ 64 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας 60χρονος που είχε βρεθεί θετικός στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί στο «Λαϊκό» και έπειτα στο ΝΙΜΤΣ, όπου κατέληξε από πνευμονία και σηπτικό σοκ.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από όσους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στην ιδιωτική κλινική που βρίσκεται στο Περιστέρι.

Έγινε γνωστό σε ασθενείς και εργαζόμενους της ιδιωτικής κλινικής όπως και στις επαφές τους γίνονται έλεγχοι ανά 48 ώρες.

Τις ευθύνες του Περιφερειάρχη Αττικής αναδεικνύει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωση για την κατάσταση στις ιδιωτικές κλινικές. Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στο υπουργείο Υγείας από ΣΕΑΑΝ, Ενιαίο Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ Αττικής και Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή με αφορμή τα κρούσματα σε ιδιωτικές κλινικές και με αιτήματα την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και την απόδοση ευθυνών. 

πηγή:https://www.902.gr

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.