ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΗΠΑ: 1.459 νεκροί - Βραζιλία: 1.175 θάνατοι - Μεξικό: 737 θάνατοι

Υγεία

Χιλιάδες είναι οι θάνατοι που καταγράφονται καθημερινά κυρίως στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία όπου την Τετάρτη οι νεκροί ήταν 1.459 και 1.175 αντίστοιχα.

Στις ΗΠΑ συνολικά οι νεκροί της πανδημίας είναι 166.063 νεκροί, ενώ πάνω από πέντε εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι που προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό.

Η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα που καταγράφει μεγάλο αριθμό νεκρών αφού 104.201 άνθρωποι πέθαναν και πάνω από 3 εκατομμύρια προσβλήθηκαν.

Και στο Μεξικό η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς την Τετάρτη 737 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Στην Ινδία καταγράφηκε την Τετάρτη ρεκόρ νέων κρουσμάτων καθώς επιβεβαιώθηκαν 66.999 νέες μολύνσεις από τον κορονοϊό.

Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό πλησίασε έτσι τα 2,4 εκατομμύρια. Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων μόλυνσης στην υφήλιο, πίσω μόνο από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία. Η Ινδία καταγράφει πάνω από 50.000 μολύνσεις ημερησίως επί 15 συνεχόμενες ημέρες.

Στην Τουρκία, 18 άνθρωποι πέθαναν τη Τετάρτη και τα νέα κρούσματα ήταν 1.212, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Φαχρετίν Κότζα.

Στο Ισραήλ καταγράφηκαν 17 νέοι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 την Τετάρτη. Πρόκειται για τον βαρύτερο ημερήσιο απολογισμό.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.