Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου : "Οι εποχές που με πιέσεις, βίαιες συμπεριφορές και απειλές, αλλοίωναν αποφάσεις έχουν παρέλθει"..

Πάρος

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νάουσας της 8ης Ιανουαρίου 2021 κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση του 4ου θέματος: «Πρόταση για διαμόρφωση χώρου στο Νέο Λιμάνι», πολίτης, φωνάζοντας και βωμολοχώντας, προσπάθησε να επηρεάσει την απόφαση του    Κοινοτικού Συμβουλίου,

στην οποία ήταν αντίθετος.

Παρά τη σύστασή από μέρους μας στον Πρόεδρο της Κοινότητας να επιβάλλει την τάξη, καμία παρατήρηση δεν έγινε στον συγκεκριμένο πολίτη.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι εποχές που με πιέσεις, βίαιες συμπεριφορές και απειλές, αλλοίωναν αποφάσεις έχουν παρέλθει.

Καταγγέλλουμε   την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου πολίτη, ο οποίος κατ’ επανάληψη πράττει αντίστοιχα, όπως επίσης και την ανοχή αυτής της συμπεριφοράς από μέρους του  Πρόεδρου της Κοινότητας Νάουσας.

Ο Πρόεδρος οφείλει να υπερασπιστεί τις χωρίς προβλήματα συνεδριάσεις του Συμβουλίου και να αντιμετωπίζει αποφασιστικά κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του.

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Νάουσα 14-01-2021

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.