Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου : Έργα και ημέρες της "υπεύθυνης" δημοτικής αρχής

Πάρος

 Πριν από ένα περίπου χρόνο καταγγείλαμε τη Δημοτική Αρχή γιατί είχε μετατρέψει το «Ζευλάκι» σε χωματερή που κατά διαστήματα το «άδειαζε» καίγοντας τα σύμμικτα απορρίμματα.

 

Τώρα η «υπεύθυνη» Δημοτική Αρχή ανακάλυψε «νέο» τρόπο να αδειάζει αυτό το χώρο.

2020 03 27 laiki sispirosi parou

Μεταφέρει τα σύμμικτα απορρίμματα (κλαδιά, πλαστικά κλπ) από το Ζευλάκι στα Λατομεία του Μαραθιού και τα θάβει, ενώ είναι γνωστό ότι η περιοχή των λατομείων αποτελεί έναν από τους τροφοδότες του μεγαλύτερου υδροφόρου ορίζοντα του νησιού μας.

Οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι εγκληματικές.

Μετά από χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Πάρο, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα της ίδιας της πολιτικής της με αυτούς τους τρόπους. Την ίδια ώρα περισσεύει η υποκρισία για τις επιλογές της που έχουν να κάνουν με τις «περιβαλλοντικές ευαισθησίες» της.

«Ευαισθησίες» που εξαντλούνται σε ανακοινώσεις, συνέργειες με ιδιωτικούς φορείς και φωτογραφίσεις με σκοπό τελικά την προσωπική επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου.

Το τι μπορεί να παίζεται κάτω από το τραπέζι μεταξύ Δημοτικής Αρχής και διεύθυνσης των Λατομείων, για την «εξυπηρέτηση» της ταφής των σύμμικτων, αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε.

Εκείνο που και πάλι καταγγέλλουμε είναι η αυθαιρεσία και η εγκληματική στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην υγεία του παριανού λαού και το περιβάλλον. Καλούμε όσους εμπλέκονται από θέση ευθύνης να τοποθετηθούν και να πράξουν ότι χρειάζεται για να σταματήσει αυτό το αίσχος.

Πάρος  21-2-21

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.