Συνεδριάσεις κοινοτήτων Πάρου

Πάρος

Συνεδριάσεις κοινοτήτων Πάρου

Η κοινότητα Αγκαιριάς θα συνεδριάσει στο γραφείο της την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τροποποίηση της 17/2020 απόφασης για τα αδέσποτα. Πρόταση τοποθέτησης αυτόματου πωλητή νερού και για αυτοκινούμενα στην περιοχή Αγίου Νικολάου. Κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY, εντός αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αλυκή. Φύτευση δενδρυλλίων περιμετρικά των γηπέδων.

Η  Κοινότητας Πάρου :Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης,
στις 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή & ώρα 12:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Γνωμοδότηση σχετικά με την λήξη μίσθωσης ακινήτου ως χώρου στάθμευσης και την αναγκαιότητα ή μη νέας προκήρυξης του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο: Γνωμοδότηση επί της εισήγησης του Αντιδημάρχου Ε. Μαλαματένιου προς το Συμβούλιο της Κοινότητας Πάρου με θέμα τη λήψη κανονιστικής απόφασης τελών χρήσης δημοτικών ή κοινόχρηστων χώρων.

Θέμα 3ο: Γνωμοδότηση σχετικά με την μέριμνα της σίτισης και προστασίας των αδέσποτων ζώων.


Η δημοτική κοινότητα Αρχιλόχου
θα συνεδριάσει την Παρασκευή 26/2 στις 8.30 μ.μ. στο γραφείο της για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑ 1ον: «Κοπή δρόμου στο πατητήρι Χρήστου Κεφάλα»

ΘΕΜΑ 2ον: «Τοποθέτηση φωτιστικών στον παραλιακό δρόμο εντός οικισμού Μώλου»

ΘΕΜΑ 3ον: «Διαμόρφωση παραλιακού δρόμου εντός οικισμού Μώλου».

Η κοινότητα Ναουσάς

2021 02 23 naoysa

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.