ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α' ΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-22 / 1ο ΔΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

Πάρος

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2015  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ο Δ.Σ. ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΜΑΡΩΝ ΜΕ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2284021277.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΕΓΓΡΑΦΗ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ) ΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ.

                                        ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ). ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Α.Δ.Υ.Μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ. Η΄ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η΄ΠΑΘΟΛΟΓΟ, Η΄ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.
  • ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ)
  • ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ Η΄ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Π.Χ. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ  ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ Η΄ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1-20/3/21

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.