Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου : Η υποκρισία και η αυθαιρεσία...

Πάρος

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ελπιδοφόρα σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νεφροπαθών και σαν «απάντηση» ήρθε η ακύρωση των πρωϊνών δρομολογίων προς τα νησιά μας με τον εφοπλιστικό «τσαμπουκά» και την σφραγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Επανήλθαμε λοιπόν στη λύση του «Σκοπελίτη», που ανακαλύφθηκε την προηγούμενη φορά.

1ο . Αυτή η «λύση» δεν απαλλάσσει τους ανθρώπους, ασθενείς και συνοδούς, από την ταλαιπωρία της πολύωρης παραμονής με τα πάντα κλειστά και τα προβλήματα της επιστροφής.

2ο . Από τα νησιά μας, εκτός των νεφροπαθών, πολλοί μετακινούνται στη Νάξο για διάφορους λόγους ( υγείας κλπ), που με την τωρινή κατάσταση θα πρέπει να διανυκτερεύσουν.

Όσοι με δελτία τύπου διεκδικούσαν την πατρότητα της «λύσης» την προηγούμενη φορά έχουν χαθεί από το προσκήνιο.

Η επαναφορά των πρωϊνών δρομολογίων είναι αυτή τη στιγμή, η προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος των νεφροπαθών και η λύση για τη διακίνηση των νησιωτών.

Η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να αποδέχεται «υπάκουα» τις «προσταγές» των εφοπλιστικών συμφερόντων, που εκβιάζουν έχοντας στα χέρια τους το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας.

Την καλούμε να αναλάβει τη πρωτοβουλία δυναμικής διεκδίκησης. Καλούμε τον παριανό λαό να μην αποδεχτεί τετελεσμένα γεγονότα.

Απαιτούμε την άμεση επαναφορά των πρωϊνών δρομολογίων.

Πάρος 1-3-21

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.