ΚΔΕΠΑΠ: Το πρόγραμμα για την αποκριά

Πάρος

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. εναρμονισμένη και φέτος στο πλαίσιο των απαγορευτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, προκειμένου να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους λίγη από την καλή διάθεση στο πνεύμα των εορταστικών ημερών της αποκριάς, κατασκεύασε με μεράκι και εφευρετικότητα τον αποκριάτικο «Δούρειο Ίππο - Πάρος 2021».

Τον φορτώσαμε με σερπαντίνες, κομφετί, σφυρίχτρες, καραμούζες και αποκριάτικες μουσικές, μα πάνω απ’ όλα τον φορτώσαμε με το επίκαιρο μήνυμα «Μένουμε Ασφαλείς» με σκοπό να το μεταφέρουμε σε όλη την Πάρο, σε κάθε γωνιά του νησιού μας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια όλων των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου μας. ώστε να ευχαριστηθούν όλοι αυτή τη χαρούμενη και γιορτινή βόλτα με ασφάλεια. Η διαδρομή του «Δούρειου Ίππου - Πάρος 2021» θα είναι συνεχόμενη χωρίς στάσεις και συγχρωτισμό σε κανένα σημείο της διαδρομής, έτσι ώστε το κεντρικό μήνυμα αυτής της δράσης που είναι «Μένουμε Ασφαλείς» να γίνει πράξη από όλους μας.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου ο Δούρειος Ίππος - Πάρος 2021 θα ξεκινήσει το αποκριάτικο ταξίδι του στις 10:30 το πρωί από τη Μάρπησσα θα περάσει από τα Μάρμαρα και τον Πρόδρομο και θα ολοκληρώσει την πρώτη μέρα της βόλτας του στη Νάουσα.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί θα ξεκινήσει από την πλατεία του Κώστου, θα περάσει από Λεύκες, Δρυό, Άσπρο Χωριό, Αγκαιριά, Αλυκή, Βουτάκο, Κάμπο και θα ολοκληρώσει το φετινό αποκριάτικο ταξίδι του στην Παροικία.

Ευχόμαστε ολόψυχα οι φετινές απόκριες να είναι οι τελευταίες που θα μας κρατήσουν «μέσα και ασφαλείς» και από του χρόνου, λυτρωμένοι πλέον από τα δεινά της πανδημίας, να μπορέσουμε να ξεφαντώσουμε και πάλι όλοι μαζί, με τον παραδοσιακό μας καρνάβαλο, τις πατροπαράδοτες ευρηματικές μας μασκαριές και τις απαραίτητες βραζιλιάνικες σάμπες και όχι μόνο.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, και καλή σαρακοστή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Δημήτριος Αντιπαριώτης

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.