Ευχάριστες εξελίξεις στο Ζευλάκι

Πάρος

Ευχάριστα τα νέα για τον κόσμο του αθλητισμού και τη νέα γενιά της Πάρου.

Tο μελετητικό γραφείο του κ. Βαζαίου Πετρόπουλου παρέδωσε στον Δήμο Πάρου τις απαιτούμενες μηχανολογικές μελέτες για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παροικιά και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για την αναθεώρηση της οικοδομικής αδείας και σε επόμενο στάδιο τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου.

Για την εξέλιξη του κλειστού γυμναστηρίου στο «Ζευλάκι», εξασφάλισε δηλώσεις η «Φωνή της Πάρου».

Συγκεκριμένα, ήρθε σε επαφή με τον γνωστό αρχιτέκτονα, Βαζαίο Πετρόπουλο, του οποίου το γραφείο έχει αναλάβει να εκδώσει τις τελευταίες άδειες για να προχωρήσει το έργο.

Σύμφωνα με τον κ. Πετρόπουλο τα τελευταία έγγραφα έχουν συγκεντρωθεί και έχουν αποσταλεί στην τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Πλέον, όλη η ευθύνη, πέφτει στον δήμο Πάρου, ο οποίος θα πρέπει με την σειρά του να αναρτήσει το έργο στην «Δι@ύγεια», έτσι ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός και να γίνουν οι προσφορές για την ανάληψη του έργου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: « Έχουμε παραδώσει τα πάντα στον δήμο. Μετά από την αρχιτεκτονική και αρχαιολογική επιτροπή δόθηκαν και οι τελευταίες μηχανολογικές μελέτες που εκκρεμούσαν στον δήμο. Έχω μιλήσει με τον κ. Γιάννη Ραγκούση που είναι στην τεχνική Υπηρεσία και μου ανέφερε, ότι πλέον αναλαμβάνουν εκείνοι, έτσι ώστε, να το αναρτήσουν το έργο ηλεκτρονικά (…). 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.